You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Isteriku Fatin Liyana

Isteriku Fatin Liyana

Iera Kan dan Fatin Liyana
Tajuk saja bikin kontroversi.

Gambar isteriku – Iera Kan dan Fatin Liyana. Gua rasa, ramai blogger mengenali Fatin Liyana kan?

Korang beruntung, dia bukan isteriku (nampak permainan keyword disitu).

Sebab gua syak ramai yang teringin nak beristerikan Fatin Liyana. Siap ada yang dah berkahwin pun masih cuba try mendekatinya. Tau la masih ada kouta kosong kan.

Tapi lu kena ingat, gua pun ada kekosongan lagi he…23x

Apalah yang dorang berdua bualkan sambil berselfie. Moh baca blog Puan Isteri.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Isteriku Fatin Liyana

Leave a Reply

Top