17,167,126 total views, 646 views today

Isteriku Fatin Liyana

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Iera Kan dan Fatin Liyana
Tajuk saja bikin kontroversi.

Gambar isteriku – Iera Kan dan Fatin Liyana. Gua rasa, ramai blogger mengenali Fatin Liyana kan?

Korang beruntung, dia bukan isteriku (nampak permainan keyword disitu).

Sebab gua syak ramai yang teringin nak beristerikan Fatin Liyana. Siap ada yang dah berkahwin pun masih cuba try mendekatinya. Tau la masih ada kouta kosong kan.

Tapi lu kena ingat, gua pun ada kekosongan lagi he…23x

Apalah yang dorang berdua bualkan sambil berselfie. Moh baca blog Puan Isteri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 thoughts on “Isteriku Fatin Liyana

  1. Comey fatin liyana ye.. Kirim salam kat dia ye bro. hahaha

    1. He…23x mintak isteri bro la yang sampaikan….

  2. Mengundang jaaaa!!! hahahaha

    1. Gila la… Wartawan Astro Awani pun menjadi mangsa gua… tengah cari bahan ke cik bang oiii

    2. kita selalu berjalan2 di sekitar blog…haahaha

  3. amboi bro… iera kasi cubit sikit bro ni. ish3…

    1. He…23x eh Deq Noor pun terlaju datang blog bro ek…

  4. adeh….ingatkan apa la tadi…gambar ni dah tengok dah….

    1. gambar ini ke gambar yang lain?

  5. Hamboii kemain tajuk.. HAHA..

  6. Dah baca kat fb dak iera khan…tajuk mmg catchy bro…

  7. wah tajuk!bikin gempar naa :3

  8. hati hati bro, bila masuk ruma nanti jangan lupa baca bismillah. hehe

  9. Baguslah masih ada cita² tinggi… Gua doakan bro berjaya 😛

  10. hahahah ! giler nakal ! dah mcm hubby CN, kalau tak menyakat bini bukan dia la ! 😉

  11. ehemmm…kontroversi sungguhh..hii

  12. Hehehehe. Tak salah ada pasang niat.

  13. Bro sudah dapat lesen besar? 🙂

Leave a Comment