Kelahiran Puteri Sulung Diambang Tahun Baru 1435H

16,897,921 total views, 2,132 views today

Kelahiran Puteri Sulung Diambang Tahun Baru 1435H

Puteri Sulung Bro Framestone Iera Kan

Alhamdulillah

Lebih kurang pukul 5.35 petang pada tarikh 4 November 2013 bersamaan dengan 30 zulhijah 1434H,  isteri saya Iera Kan selamat melahirkan puteri sulung kami.

Dengan ini, rasmilah kami berdua menjadi ibu dan bapa. Moga kami mampu jadi ibubapa yang terbaik buat anak kami.

Buat masa sekarang tiada apa-apa info yang boleh kami kongsikan. Bagaimanapun bayi yang dilahirkan cukup sifatnya cuma masih dibawah pemantauan Doktor atas beberapa faktor.

Isteri Bro bersalin secara normal dan alhamdulillah Bro sempat menemani beliau walaupun terkejar-kejar Bro dari wad (nak ambil barang) ke bilik bersalin. Dapat juga Bro melihat bayi dilahirkan dan isteri Bro pelik napa Bro rilek je tengok darah.

Ops…!! Bro saja je bagi alasan bro xboleh tengok darah. Kenyataannya, Bro xboleh nak tengok jarum (Bro jenis takut jarum he..23x).

Sekali lagi air mata bro menitis. Kali terakhir sewaktu lafaz akad disahkan oleh saksi.

Doa akhir dan awal tahun tetap tidak dilupakan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

  1. Mabrook Bro & Kak Iera…

    Alhamdulillah…

    Marhaban bifikum ya ukhti…

    Rasanya hidung tu mix of Bro & Kak Iera lah kan… mancung naa…

    Mata Bro… Mulut Kak Iera…

    Btw Salam Maal Hijrah Walid & Ummi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *