17,169,034 total views, 2,554 views today

Kelahiran Puteri Sulung Diambang Tahun Baru 1435H

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Puteri Sulung Bro Framestone Iera Kan

Alhamdulillah

Lebih kurang pukul 5.35 petang pada tarikh 4 November 2013 bersamaan dengan 30 zulhijah 1434H,Β  isteri saya Iera Kan selamat melahirkan puteri sulung kami.

Dengan ini, rasmilah kami berdua menjadi ibu dan bapa. Moga kami mampu jadi ibubapa yang terbaik buat anak kami.

Buat masa sekarang tiada apa-apa info yang boleh kami kongsikan. Bagaimanapun bayi yang dilahirkan cukup sifatnya cuma masih dibawah pemantauan Doktor atas beberapa faktor.

Isteri Bro bersalin secara normal dan alhamdulillah Bro sempat menemani beliau walaupun terkejar-kejar Bro dari wad (nak ambil barang) ke bilik bersalin. Dapat juga Bro melihat bayi dilahirkan dan isteri Bro pelik napa Bro rilek je tengok darah.

Ops…!! Bro saja je bagi alasan bro xboleh tengok darah. Kenyataannya, Bro xboleh nak tengok jarum (Bro jenis takut jarum he..23x).

Sekali lagi air mata bro menitis. Kali terakhir sewaktu lafaz akad disahkan oleh saksi.

Doa akhir dan awal tahun tetap tidak dilupakan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

41 thoughts on “Kelahiran Puteri Sulung Diambang Tahun Baru 1435H

  1. tahniah brooo!!!! harap sume nya selamat…

    # aku pulak takleh tengok darah bnyak2.. dah penah pengsan @@

    1. Tak semua orang boleh tengok darah berbanyak. Bro pernah pengsan pun sebab kepala bro berdarah je… kena jahit kepala…

  2. comelnya dia… snap muka yg besar nanti ye.. πŸ˜€

    1. Nanti la… Xnak reveal zoom in lagi πŸ™‚

  3. Yasmin Aris

    Eee comelnyeee baby brooo :DD

    1. Yasmin pun comel juga πŸ™‚

  4. tahniah buat buat bro dan iera..:D

  5. […] petang tadi. Setakat ini itu sahaja info yang dikongsikan daripada Bro. Memetik ayat dari laman blog broframestone, beliau […]

  6. papabro.. mohon tukar domain..hahaha

    1. Tunggu domain Nizam Itam dulu…

  7. Mabrook Bro & Kak Iera…

    Alhamdulillah…

    Marhaban bifikum ya ukhti…

    Rasanya hidung tu mix of Bro & Kak Iera lah kan… mancung naa…

    Mata Bro… Mulut Kak Iera…

    Btw Salam Maal Hijrah Walid & Ummi…

  8. tahniah bro dan iera
    bertuah betul baby lahir di ambang Maal Hijrah
    semoga puteri sulong bro dapat jadi anak yang solehah, amin

  9. tahniah bro!!!
    mmg comel baby tu..
    nak pinjam bole x???
    hihi

  10. Tahniah bro.. Semoga ibu dan baby, dua dua cepat keluar dari wad.. πŸ™‚

  11. tahniah bro…semoga semuanya selamat….kiut jer baby girl …..

  12. tahniah..tahniah. Dah ada anak pempuan dah..besar tanggungjawabnya tu..

  13. Salam, taniah bro dah jadi ayah sekarang so jangan nakal-nakal 23x

  14. assalamualaikum bro…tahniah2 yer semoga bertambah berseri lagi rumahtangga yg di bina dgn kehadiran puteri hati..;)

  15. tahniah bro~ projek yg sgt berjaya! semoga dpt diteruskn lepas ni hehee .. smoga baby mkin sihat & mak bapanya pun sihat jgk. jadilah parent yg trbaik utk anak2 >_<

  16. congratsssss dik bro… dah jadi bapak orang sekarang…

  17. tahniah! semoga semua sihat πŸ˜€

  18. tahniah bro..sama macam gua dpt anak perempaun sulung…

  19. Tahniah…bertambah lagi tanggungjawab lepas ni…Moga dipermudahkan segalanya…

  20. tahniah bro,lepas ni kena panggil papa bro la ek,hehe

  21. Tahniah bro sekeluarga.. jagalah amanah Allah itu dengan sebaik-baiknya..

  22. Waaa….dpt girl…jeles ah…

    Tahniah bro & wife =)

  23. tahniah bro, best la dah ada anak, jadi ayah dah ko bro, hehe

  24. Tahniah bro..lepas ni cerita pasal anak pula tau..hahaha

  25. Alhamdulillah. Semuanya selamat. Itulah dinamakan kegembiraan berganda2.

  26. Tahniah papa framestone.. hehehehe semoga semakin harmoni rumah tangga bro.. amin…

  27. tahniah bro… comel molek je.. moga semua selamat..

  28. Tahniah bro.. Dah jadi bapa dah.. Tanggungjawab makin besar.. Semoga dipermudahkan.. Tahniah! Tahniah! πŸ˜€

  29. comelnyaaaa……congratulations…sebijik baby ikut muka mami dia..

  30. Tahniah.. dapat baby girl apa nama dia..

  31. tahniah bro…semoga baby cepat discharge..

  32. Tanniah sudah bergelar daddy. Lepas ini cara sepasang pula. πŸ™‚

Leave a Comment