October 23, 2020

Isteriku Pemandu Wilcha

20131103-175817.jpg

Isteriku pemandu wilcha.

Selamat dia tak terikut-ikut perangai Usop Wilcha. Best dia ek dapat naik wheel Chair (Wilcha – siapa bagi mana macam ini ek)

Kalau ikutkan, Bro pun teringin juga nak naik.

Minggu ini terpaksa menemaninya setiap hari di HUKM. Jika ada beberapa urusan korang dengan Bro tidak berjalan lancar, harap faham situasi Bro.

Insya’lah Bro akan uruskan secepat mungkin.

Semalam, isteri member blogger – Nota Hitam sudah selamat melahirkan anak.

Bro pula?

Terang-terang, Bro kan lelaki. Mana boleh nak melahirkan anak walaupun perut Bro nampak macam orang mengandung he..23x

Doakan keselamatan isteri dan anak yang bakal dilahirkan. Mungkin malam ini atau esok.

Cukuplah dugaan yang Bro hadapi baru-baru ini. Dan maaf, jika semua benda Bro tak kongsikan, bukan tak percaya korang. Cuma biarlah sesetengah benda menjadi privasi Bro dan keluarga.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

12 thoughts on “Isteriku Pemandu Wilcha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *