You are here
Home > Tip Rumah Tangga > Pesanan Sebelum Menimang Cahaya Mata Oleh Altimet

Pesanan Sebelum Menimang Cahaya Mata Oleh Altimet

Altimet Open House

Bro baru-baru nie lepak dengan Altimet.

Soalan pertama yang keluar dari mulut dia, “Bila due nie?” bila tahu isteri Bro mengandung. Kemudian satu per satu persoalan diajukan.

Amboi mu, banyak sangat soalannya, “Gua bukan retis untuk diajukan soalan bertubi-tubi ini”

Apa-apa pun thank beb atas perkongsian mu sebagai seorang bapa selama ini.

Disini Bro nak kongsikan beberapa pesanan sebelum menimang cahaya mata yang beliau kongsikan dengan Bro baru-baru ini.

  1. Buat persiapan awal takut baby keluar sebelum masanya.
  2. Study cara nak azan & iqamah yang betul. Takut nanti tersalah sebutan atau tersasul.
  3. Sewaktu menyambut baby nanti, pastikan azan/iqamah jadi perkara pertama yang mereka dengar.
  4. Jangan panik Bro..!!! Hang je kekuatan isteri hang sewaktu nak melahirkan anak hang

Kalau ikutkan banyak juga yang dia pesan dekat Bro, tapi ini je yang dapat Bro recall (masa nak tulis entry ini – tengah mamai nie).

Jom layan video yang sempat Bro rakam ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Pesanan Sebelum Menimang Cahaya Mata Oleh Altimet

  1. good luck Bro…always be calm..no nervous2 ha…my ex dulu xde masa i deliver Dania…heheheheh…so..if dania nak adik lagi…kena la mama eh ni kahwin sekali lagi…hahahahahha

  2. Eh encik altimet atau abd rahman dah kawin ke..ala..ingat single lagi..tahniah lah sebab nak dapat baby dan kepada altimet huhu selamat berbahagia di samping isteri tercinta(ikhlas ni)

Leave a Reply

Top