17,158,291 total views, 3,831 views today

WordLess Wednesday : Rilek Brader, Jangan Jeles Dengan Saya

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Iftar Bersama Blogger Anak Dara Di Restoran Tupai Tupai Shah Alam
WordLess Wednesday : Bergambar dengan awek blogger sewaktu Iftar Di Restoran Tupai Tupai Shah Alam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 thoughts on “WordLess Wednesday : Rilek Brader, Jangan Jeles Dengan Saya

  1. bhahahahahaha… adeh bro ni, orang tu pun nak tumpang femes.. biasa lah, bro di dampingi gadis2 manis dan ayu nie.. πŸ™‚

    1. Ayu bro kenal la.. Manis tue siapa ek?

  2. Hahaha… Tak jeles pun… πŸ˜‰

    1. Bukan mu la… brader belakang tue

    1. Alhamdulillah mak.. projek kita tempoh hari macam mne ek mak?

  3. teringin la Bro nak joint gathering blogger2 ni…

    1. La, join je la… Bro selalu promote dekat wall facebook Bro…

  4. Agaknya ada tak jejak diluar sana yang makan hati? πŸ™‚

    1. Belum dapat dipastikan… Kita tengok la nanti ek πŸ™‚

    1. Farisya jeles ek.. Ala next time kita bergambar bersama ek

  5. ehem..kem salam yang pakai spek tu..auch πŸ˜›

    1. Amboi.. dah aim dulu ek…. nama dia tya saleh πŸ™‚

  6. amboi2….lebar sengihnya….

    1. Kiri kanan huhuh kalau depan belakang, dah cukup 4 dah he…23x

  7. perghh.. untunglerr.. nasib baik dah kahwin..

    1. Kalau dah kahwin kenapa ek? Macam la x boleh nk kahwin lagi

  8. Kihkinkih…
    Tersedak2 brader tu kat umah…n=D

  9. untungnya bro..diapit wanita yang rupawan..

    1. Alhamdulillah, malangnya bukan rezeki bro nak tambah cawangan he…23x

  10. kalau bro bergambar dengan siti nurhaliza sy jeles…hahaha…
    amboi..diapit oleh 2 anak dara…

  11. Antara gadis-gadis tu,yang mana masih single ek bro,hehehehe

    1. Yang pakai cermin mata πŸ™‚

  12. hahahahaha,,, memang jelez bebenor nampaknya tuuuhh,, hahaha kui3

    1. Muja x jeles ke ade awek bergambar dengan bro he..23x

    2. jelez banyak,,,, grrr,,, hahaha

  13. dia nak tumpang sekaki

  14. hahaha orang tu pun nk PHOTOBOOM gak.. ngat bro seorang je boleh?? XD

    1. Tak cukup epic dalam buat photoboom tue

  15. maszull

    assalamualaikum bro…sentiasa dikelilingi awek blogger la..hehehee…;)

Leave a Comment