You are here
Home > Bersama BroFramestone > Altimet – My Best Buddy

17,281,371 total views, 2,901 views today

Altimet – My Best Buddy

20130723-235323.jpg

Baru sahaja selesai berbuka puasa bersama Altimet.

Beliau merupakan antara selebriti yang rapat dan mesra dengan Bro. Tak sombong, dari jauh dah tegur Bro.

Semuanya bermula sewaktu Bro troll seseorang sewaktu Malaysia Social Media Week 2011 (Kalau tak salah Bro) dan beliau melayan.

Bro pernah juga buat video interview dengan beliau.

Sehinggakan Bro diberi perluang bagi talk bersama beliau di Kementerian Belia dan Sukan pada awal 2012.

Takat menyakat dekat twitter dan instagram tue xde hal punya la. Walaupun kadang-kadang Bro confius, betul ke dia yang layan benda itu. Tadi persoalan itu terjawab kenapa cara dia bertwitter macam bukan dia.

Lu memang ada teluq la altimet. Abaikan aja pencacai yang tak berani tue.

Apa-apa pun Bro tak dapat lupa dimana Altimet menyanyikan lagu selamat pengantin baru buat Bro.

Bicara Bro : Tak salah berkawan asalkan tahu bertempat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Altimet – My Best Buddy

  1. wahhh…dah kawan dengan artis…suka-suka….berkawan dengan sesiapa gak…raya nie nak gi rumah nenek Lan typewriter, sebab dio sedaro den…hehe…

Leave a Reply

Top