17,158,245 total views, 3,785 views today

Perasaan Orang Nak Kahwin

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Orang yang sudah kahwin je, faham perasaan orang yang nak kahwin.

Eh, tak sangka pengapit waktu majlis perkahwinan Bro di sebelah Johor nak mendirikan rumah tangga tidak lama lagi.

Dengar cerita lepas raya ini kan (ke Bro salah informasi, dah la nak contact korang sekarang nie macam susah je).

“Pengapit yang mana satu yang kahwin tue Bro?”

Pengapit lelaki dan pengapit perempuan yang kahwin. Baru 2x menjadi pengapit, terus letak jawatan dan teringin nak diapit he..23x

Apa-apa pun moga dipermudahkan untuk korang berdua.

Bro dah lepas dah, yang akan datang tak tahu lepas ke tak he…23x

Apa ek perasaan Tok Kadi bila nak nikahkan orang yang nak nikah lagi ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 thoughts on “Perasaan Orang Nak Kahwin

  1. Hehe, betul tu. Perasaan masa nak kahwin tu tak boleh nak cerita, bila dah rasa dan alami baru tau.

    1. Bro sendiri pun ingat2 lupa perasaan masa nak kahwin hari itu. Next time kot, bro cuba rakam nanti kalau lupa, boleh usha balik he..23x

  2. Alahai… Tak sempat pun nak berkenalan dengan pengapit Bro semasa hari persandingan Bro… 😉

    1. Klau sempat nak berkenalan, apa yang akan terjadi ek?

  3. perasaan nak kawen lagi tu…..kompem lagi lain..ehem..:P

    1. He..23x mana mu tahu lain ek? pernah rasa ek he..23x

  4. menyimpan hasrat nampaknya..hihi..

    1. hasrat yang belum pasti kesampaian…

  5. Sudah lama lalui fasa tersebut. 🙂

  6. Nak tahu juga apakah perasaan tok kadi nak nikahkan orang yang nak nikah lagi? Kahkahkah! 😉

  7. Kehkehkeh… perasaan aku nak kawin dulu ape ehhh.. bercampur2… tp excited tu lbh dr gemuruh… muahaha…

  8. wahhh dkna nak menikah dah ?? tak sempat nak berkenalan lebih masa majlis hahaha semoga dipermudahkan…bro kena bersanding balik lah kalau nak rasa tapi kali ni bertiga plak :p

  9. ramai betul menamatkan zaman bujang diorang kan…sampai x dan tunggu cuti sekolah…almost weekend ada jer..jeles ai tau…Dkna pun nak nikah dah…

  10. maszull

    assalamualaikum bro..tahniah buat dkna…bila langsungnya majlis nyer bro..?

  11. tak dapat dibayangkan perasaan nak kahwin ni. Meluap-luap.. Tahniah pada pengapit bro. Benda yang baik elok disegerakan hehe

  12. […] apa, Bro faham perasaan orang yang nak kahwin. Bro dulu hp pun letak […]

  13. tu maksudnye berkat jodoh jadi pengapit kepada penganti..
    😀
    tahniah3!

    KadKahwin?

  14. tu tandenye berkat la tu
    berkat jadi pengapit kepada pengantin huhu..
    tahniah3

Leave a Comment