You are here
Home > Uncategorized > Pengomen Terbanyak Bagi Bulan Ogos Di Blog Bro Framestone

17,435,461 total views, 3,126 views today

Pengomen Terbanyak Bagi Bulan Ogos Di Blog Bro Framestone

Alamak, dah masuk bulan September.

Tinggal lagi 2 bulan dan seminggu sebelum tarikh keramat bro yang bakal diadakan di Batu Pahat, Johor.

Sekali tengok list pengomen terbanyak bulan ogos di tempat kedua diisi oleh orang Batu Pahat iaitu kak Julia dengan nama glamernya Mia Liana.

Mak diva dah tahap dia nie.

Ini gambar masa bro lepak berkain pelekat semasa mengeteh dengan beliau di Batu Pahat.

Ada masa jom terjah blog beliau yang merupakan best student di universiti beliau – mialiana.com

Senarai pengomen terbanyak bagi bulan Ogos 2012 di blog broframestone.com :-

  1. Akubiomed
  2. Mia Liana
  3. Ezad Skytech
  4. Fasz
  5. Saya Disini
  6. Anuar
  7. Aku Penghibur
  8. Nurmisnan
  9. Nurul
  10. Auc Dot Com

Bicara Bro : Bila check list kenalan bro di alam maya. Kebanyakan datang dari Johor, di ikuti Perak dan Kelantan.

Tak ramai pun yang kenal bro. He..23x ada aku kesah ramai orang tak kenal.

Bro pun ramai tak kenal orang, maka tak salah kalau nak berkenalan kan. Kalau nak mengorat pun boleh, kalau berani. Tapi terbuka kepada kaum hawa sahaja.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

41 thoughts on “Pengomen Terbanyak Bagi Bulan Ogos Di Blog Bro Framestone

  1. alahai segannya….. muka macam tak siap je dalam gambar ni…. uwaaaaaa nak sembunyi mana ni….

    p/s : terima kasih ya sudi kawan dengan kak mia…. always support dik bro…..

  2. Aku Biomed tetap jadi pengomen terbanyak. Komitmen beliau amat saya kagumi. Tahniah untuk bro sempena majlis hari bahagia nanti.

Leave a Reply

Top