Alamak, dah masuk bulan September.

Tinggal lagi 2 bulan dan seminggu sebelum tarikh keramat bro yang bakal diadakan di Batu Pahat, Johor.

Sekali tengok list pengomen terbanyak bulan ogos di tempat kedua diisi oleh orang Batu Pahat iaitu kak Julia dengan nama glamernya Mia Liana.

Mak diva dah tahap dia nie.

Ini gambar masa bro lepak berkain pelekat semasa mengeteh dengan beliau di Batu Pahat.

Ada masa jom terjah blog beliau yang merupakan best student di universiti beliau – mialiana.com

Senarai pengomen terbanyak bagi bulan Ogos 2012 di blog broframestone.com :-

  1. Akubiomed
  2. Mia Liana
  3. Ezad Skytech
  4. Fasz
  5. Saya Disini
  6. Anuar
  7. Aku Penghibur
  8. Nurmisnan
  9. Nurul
  10. Auc Dot Com

Bicara Bro : Bila check list kenalan bro di alam maya. Kebanyakan datang dari Johor, di ikuti Perak dan Kelantan.

Tak ramai pun yang kenal bro. He..23x ada aku kesah ramai orang tak kenal.

Bro pun ramai tak kenal orang, maka tak salah kalau nak berkenalan kan. Kalau nak mengorat pun boleh, kalau berani. Tapi terbuka kepada kaum hawa sahaja.