You are here
Home > Bersama BroFramestone > Berkain Pelekat Menikmati Secawan Teh Bersama Blogger Mialiana Di Batu Pahat.

17,440,790 total views, 1 views today

Berkain Pelekat Menikmati Secawan Teh Bersama Blogger Mialiana Di Batu Pahat.

Alang-alang dah berada di Batu Pahat malam tadi.

Terus bro roger kak julia @ mialiana yang memang rajin aju soalan pada bro di facebook dan juga sms.

Biar berjumpa bertentang mata, lagi berkat nak menjawab soalan-soalan panas dari beliau sambil perkena secawan teh.

Lama juga la nak tunggu akak ini sampai dari Johor Bahru.

Pukul 10.30 malam baru sampai untuk mengeteh bersama broframestone. Selamat bro dah lelap kejab sambil menunggu dia sampai.

Dengan muka mamainya, bro drive ke lokasi yang dijanjikan.

Keluar kereta je, soalan pertama yang keluar dari mulut kak julia,

“Eh..!! Berkain pelekat je ke?”

He..23x ala Batu Pahat ini bukan macam KL. Sedangkan dekat KL pun saya lepak mamak pakai kain pelekat juga. Baru nampak macam orang tempatan.

Sembang punya sembang, sudah pukul 12.30 malam. Mana puas sembang macam nie.

Apa-apa pun thank pada kak julia sebab sudi mengeteh bersama saya. Sorry, tiap kali akak turun KL, saya tak dapat nak jumpa akak.

Rasanya nak plan bermalam dekat rumah Mak Dara juga la. Leh join mengumpat bersama. Ajak mak elia sekali. Bagi cukup korum he..23x

Bicara Bro : Thank juga buat kak julia kenara sudi berkongsi tip dan nasihat berguna untuk bro. (yang ini biarkan rahsia dulu ek kak he..23x xnak orang lain tahu)

Bulan puasa ini, maybe bro akan turun Batu Pahat lagi.

Ada urusan perlu diselesaikan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Berkain Pelekat Menikmati Secawan Teh Bersama Blogger Mialiana Di Batu Pahat.

  1. Uik.. Hehehe berbalas2 entri best jugak.. Terima kasih atas perkongsian tengah malam tadi. Rahsia.. Kita berempat je yang tahu hahahaha..

    Boleh juga nak join kak mia, mak dara dan mak lady. confirm lagi meletup bila join geng2 kami.. tak kering gusi. tapi kena tanya orang yang di sebelah tu ya?

    1. Ala tak salah pun nak berbalas entri.. xde sape2 nak marah pun huhuhu

      perkongsian biasa2 je kak. tak nak tengok blogger kita makin mundur…

      he..23x saya on je.. dia..?? tang tue kena bawa sama la… tak kan nak tinggalkan

  2. Kain pelekat lalala.. Kain pelekat lalala..

    Tentu bestkan dapat jadi blogger full time.. dapat berjalan sakan sambil berjumpa rakan-rakan blogger lain..

    Saya cadangkan bro buat satu tag untuk blog bro..

    “Walau di mana jua anda berada, boleh negteh bersama Broframestone..”

    hehehehe.. cadangan jer tu.. 😉

Leave a Reply

Top