You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Cara Selamat Bawa Laptop Menggunakan Baju Sejuk

17,435,440 total views, 3,105 views today

Cara Selamat Bawa Laptop Menggunakan Baju Sejuk

Kalau ikutkan bro memang tak suka bawa laptop ke mana-mana dengan menggunakan beg.

Tetapi,

Laptop merupakan satu keperluan yang bro perlu ada setiap masa selain smart phone or tab yang bro miliki.

Tapi tak kan nak usung laptop macam tue sahaja tanpa begnya?

Maka di sini bro ingin berkongsikan teknik terbaik untuk anda usung laptop anda ke mana-mana dengan hanya menggunakan baju sejuk anda.

Menarik bukan

Apa kata anda kongsikan pada rerakan yang lain.

Bicara Bro : Tertiba rasa macam nak Samsung Galaxy Note sebijik.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Cara Selamat Bawa Laptop Menggunakan Baju Sejuk

    1. cer tengok cara dai lipat.. memang susah nk jatuh..

      tapi pe2 pun kena try juga.. apa kata gunakan buku sebagai pengantinya.

      if dijamin selamat selepas 100x percubaan.. baru guna laptop

      if terjatuh juga.

      rasanya memang dah sampai ajalnya laptop tue he..23x

      selamat mencuba

Leave a Reply

Top