Pasangan Yang Serasi Bersama

16,999,435 total views, 2,233 views today

Pasangan Yang Serasi Bersama

Dalam mencari pasangan, bukan sesuatu yang mudah untuk mencari pasangan yang serasi bersama.

Ianya tak sama seperti mencari pasangan untuk Sehati Berdansa.

Walaupun bro banyak spend masa dengan pembantu peribadi. Kami berdua tetap bersikap profesional bila bersama.

Tetapi kenkadang agak panas juga hati ini bila ramai pula yang dok nak bergambar dengan dia. Last-last balik event, gambar bro sendiri pula yang tiada.

Banyak gambar dia la pula.

Yang ini bukan pembantu peribadi bro. Dia atas sikit dari pembantu peribadi.

Dan mereka berdua ini member baik.

Ada yang cakap muka dorang ini hampir sama. So siapa pula yang mukanya hampir sama dengan bro?


Yang pasti 2-2 ini kuat makan.

Cuma tak mampu nak kalahkan nafsu makan bro je he..23x

Bicara Bro : Selamat hari jururawat kepada jururawat yang sudi jadi pasangan hidup bro.

Selamat hari guru kepada guru-guru yang terpaksa mengajar kelas bro.

Selamat hari ibu kepada ibu bro dan ibu-ibu angkat bro yang menyayangi bro.

Selamat hari-hari buat semua insan yang menyinari kehidupan bro hari-hari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

  1. selamat hari jururawat buat jururawat yang bekerja sebagai jururawat..ehem2..hahaha..nak cop cik nurul tu boleh tak bro??hahaha

    1. rasa2 dia sudi tak ek???wahai nurul..adakah engkau sudi untuk aku sunting??bhahaha..mampus….ada yg muntah hijau sat g..:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *