17,161,658 total views, 2,224 views today

Pasangan Yang Serasi Bersama

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Dalam mencari pasangan, bukan sesuatu yang mudah untuk mencari pasangan yang serasi bersama.

Ianya tak sama seperti mencari pasangan untuk Sehati Berdansa.

Walaupun bro banyak spend masa dengan pembantu peribadi. Kami berdua tetap bersikap profesional bila bersama.

Tetapi kenkadang agak panas juga hati ini bila ramai pula yang dok nak bergambar dengan dia. Last-last balik event, gambar bro sendiri pula yang tiada.

Banyak gambar dia la pula.

Yang ini bukan pembantu peribadi bro. Dia atas sikit dari pembantu peribadi.

Dan mereka berdua ini member baik.

Ada yang cakap muka dorang ini hampir sama. So siapa pula yang mukanya hampir sama dengan bro?


Yang pasti 2-2 ini kuat makan.

Cuma tak mampu nak kalahkan nafsu makan bro je he..23x

Bicara Bro : Selamat hari jururawat kepada jururawat yang sudi jadi pasangan hidup bro.

Selamat hari guru kepada guru-guru yang terpaksa mengajar kelas bro.

Selamat hari ibu kepada ibu bro dan ibu-ibu angkat bro yang menyayangi bro.

Selamat hari-hari buat semua insan yang menyinari kehidupan bro hari-hari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

33 thoughts on “Pasangan Yang Serasi Bersama

  1. Selamat hari jururawat juga buat jururawat itu! ^_^

    1. Hari blogger pula bila ek?

    2. Kalau belum ada, boleh dibuat tu.

    3. jururawat itu cakap “terima kasih”

    1. Bro yg chummeelll… Hehehehe 😀

  2. bro pon kuat makan..perut pon da taff semacam.keh3

    1. Tengah usaha untuk dapatkan 6 packs kembali..

  3. hidayah

    La..gmbr kuning tu dh takde..
    🙁

    1. Gambar kuning yang mane ek?

    2. hidayah

      skrg dah ganti gmbr pgg hp

  4. Kerja kuat kena makan lebih sedikit. Tidak salahkan bro. 🙂

  5. teman tp mesra ker bro ??..hehe

  6. Amboi amboi macamlah bro tu tak kuat makan… Hehehe

  7. Kdg2 kita kena bina serasi dgn psgn kita. Bnyk sbr dan brt0lak ansur.

    Suka bcra bro yg wrna merah. Amboi ucap kat nurse pn pilih2 ya. Hihi.

  8. Bertuah rasa jadi bro. Ada PA tu. Tahniah! hehe

  9. best lh ada yang istimewa dan PA sentiasa di sisi bro….

    1. Deq noor nk jd yg teristimewa juga ke..??

  10. … speechless, namun kekaguman tetap ada.

  11. comel cik siezuka tu..hahaha

    1. Ini gelak kenapa pula ek?

  12. jay

    selamat hari jururawat buat jururawat yang bekerja sebagai jururawat..ehem2..hahaha..nak cop cik nurul tu boleh tak bro??hahaha

    1. Sila kan…

      Kalau dia sudi la kan

    2. jay

      rasa2 dia sudi tak ek???wahai nurul..adakah engkau sudi untuk aku sunting??bhahaha..mampus….ada yg muntah hijau sat g..:P

  13. kesukaan mereka sama juga ke bro??makan mee due2..hehehe

    1. Tang tue bro xdapat nak pastikan lagi

  14. seronok kalau ada pasukan yang baik untuk menjalankan tugasan..

    1. Buat masa sekarang nie alhamdulillah la kan

  15. kuat makan tak pe janji makan makanan berkhasiat dan yg kurang segala mcm minyak,gula dan garam..heheh pesanan utk diri sendiri juger

Leave a Comment