17,148,512 total views, 3,901 views today

Pemenang Contest Sempena Perlancaran Kawasaki + GiVi Showroom Di Bandar Sunway

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)


Terima kasih bro ucapkan kepada blogger yang sudi menghadiri Majlis Perlancaran Kawasaki + GiVi Showroom Di Bandar Sunway.

Mereka secara tidak langsung terlibat dengan contest yang dianjurkan oleh pihak penganggur.

Pemilihan pemenang berdasarkan pilihan pihak penganggur dan juga rakan di facebook mereka.

Dan di sini bro kongsikan senarai pemenang untuk contest ini:-

  1. Jardness
  2. Armujahid
  3. Akubiomed

Tahniah kepada pemenang.

Hadiah utama merupakan jacket seperti di bawah (Kalau tak salah bro la ek)

Bicara Bro :Β  Nak juga.. T-T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 thoughts on “Pemenang Contest Sempena Perlancaran Kawasaki + GiVi Showroom Di Bandar Sunway

  1. jay

    oo..jaket idaman ku…bak sehelai…:)

    1. Mahal jaket nie…

      Bro pun aim benda nie.. tapi tak kesampaian πŸ™

    2. jay

      yups..mmg mahal jaket tu bro..nak beli huh xmampulah..

  2. Woww…dapat jaket lorr…manyak syiok ini macam…tahniah semua…

    1. Next event, bro invite mu pulak ek… πŸ™‚

    2. Ok, thxs bro….insyaallah klau x de aral leh je join…

  3. rugi..rugi…, tahniah ler pd yg bertuah tu..next time jgn lupa ajak PCL lg Bro di lain2 even ye..

    1. Tau pun rugi, ok next time ek πŸ™‚

    2. haha..jgn serik ajak kami naa..

  4. boleh bawak naik moto. dada pon tak sejuk kalau nak bwk moto pepagi

    1. Lain macam je bunyi nie Mat Joe

  5. Tahniah buat pemenang… πŸ˜‰

    1. next event nurul join lagi ek

  6. Tahniah kepada pemenang .. yg tak menang termasuk aku ni, cuba lagi .. hehehe ..

    1. Banyak lagi event yang akan bro jemput lagi πŸ™‚

  7. congrate to all winners.

    πŸ˜€

    1. lepas nie.. ada event, moh join sama

    2. insyaAllah kalau diizinkan

  8. Perghhhhhhhh. Bestnya kang ada apa2 event nak pergilah. Teringin jugak menang2 nie~

  9. Harap dapat menang jaket Kawasaki. Apa hadiah sekali pun saya terima dengan tangan terbuka. Terima kasih kepada penganjur dan Broframestone menjemput saya. πŸ™‚

  10. tahniah pada pemenang πŸ™‚

  11. tahniah kepada pemenang ye,.,. sori takdapat hadir masa tu.

    1. Tak apa… event akan datang, hope sudi hadirkan diri

  12. Wah….dapat hadiah… Tahniah2

  13. wahh..best nye dpt jaket..tahniah kepada pemenang..

  14. tahniah kepada pemenang, semoga murah rezeki selalu.

  15. wahhh…dapat jaket tu..tahniah kepada semua pemenang..:D

  16. tahniah kepada para pemenang..

  17. wahh! rezeki.ini semua berkat bro sbnrnya… thanks bro..

Leave a Comment