You are here
Home > Uncategorized > Sampai Kuching, Sarawak Terus Update Facebook

17,435,384 total views, 3,049 views today

Sampai Kuching, Sarawak Terus Update Facebook

Alhamdulillah

Bro dah selamat sampai ke ke destinasi di tuju hari ini.

Sampai-sampai je.

Terus update status dekat facebook.

Bajet retis la tue kan, apa ke hal. Facebook bro, suka hati la bro nak update ke x?

Kalau korang yang update, nampak sangat facebook bro telah disalahgunakan oleh mereka yng tidak bertanggungjawab.

Bro dah selamat tiba di Melaka,

Tetapi awat dekat facebook dia mention “Kuching, Sarawak”..?? Mark Zuckerberg fail subject geography ke? Jauh sangat Melaka dengan Kuching tue.

Tak percaya, usha status yang bro update dekat bawah nie

Bicara Bro : Bro sekarang berada di Melaka 2 hari disponsor sepenuhnya oleh Modenas.

Rasanya bro dengan Shah Jihan dari engine.my sahaja blogger di sini. Semuanya dari media dan kebanyakan adalah rider.

Kejab lagi bro akan dinner dengan orang kuat Modenas, selamat dia kenal bro lagi.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Sampai Kuching, Sarawak Terus Update Facebook

  1. ha! ha! ha! saya mmg x percaya bro ada kat Kuching.. sebab kalau Bro kat Kuching, mesti ada Pic Bro kat Kuching nie kan? Lg pun semlm Bro kata 2 hari kat Melaka utk Modenas nie..

Leave a Reply

Top