You are here
Home > Ucapan > Video Bersama Heliza Helmi Sempena Hari Jadinya

17,459,558 total views, 2,725 views today

Video Bersama Heliza Helmi Sempena Hari Jadinya

Happy birthday buat Heliza Helmi.

“Apa nie bro, baru nak wish ke? Buzday dia dah lama lepas dah”, kata suara katak yang menyalak.

Kalau takat birthday Heliza, bro awal-awal dah wish dan update dekat blog.

Yang ini special punya,

Video bro bersama Heliza sempena sambutan hari jadinya baru-baru ini. Jom layan video ini sampai habis, ada surprise dari kami untuk Heliza Helmi


Ada masa, korang komen dan vote video bro di youtube ek

Bicara Bro : Ini kali kedua bro menyambut ulang tahun kelahiran Heliza Helmi bersama keluarga beliau.

Family dia sampai sekarang masih mengenali bro, dan mereka tanpa segan pilu tegur bro tiap kali berjumpa. Bro pula rasa segan.

Kalau la kan….

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

45 thoughts on “Video Bersama Heliza Helmi Sempena Hari Jadinya

    1. tepung bancuh dengan air. awal2 dah kena… ini yang kedua…

      yang ke3 kena tepung balik…

      ke-4 bantai dengan air teh + air sirap pulak

      yang pasti. memang banyak kali dia kena

    1. yang first bro xde videonya… sebab bro ada dekat sebelah dia..

      videographer bro pulak tengah seronok bergambar dengan heliza.. kira die terkena tempiasnya la…

      kalau ikutkan ada lagi.. cuma xsempat nk rakam je

  1. haha !
    lawaknye kak ija lari ,laju bebeno ..
    muke redha je lepas rase air jatuh kat kepale die .ngeh3 !syoksyok ..
    bro and the geng memang nakal habes .

Leave a Reply

Top