You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Pesan Heliza Kepada Bro Framestone

17,440,408 total views, 4,263 views today

Pesan Heliza Kepada Bro Framestone

Dalam banyak-banyak artis yang bro kenali,

Heliza Helmi yang paling rapat dengan bro, sanggup amik berat dan bagi nasihat kepada bro.

Baru-baru ini, bro dapat nasihat terbaik dari dia.

“Oh no no no bro….!!!

Kahwin sorang je tau, tak mahu lebih-lebih tau bro” warning ija kepada bro

“ini tidak adil tidak adil” balas bro sambil dibackup (suara je) oleh krew Heliza Helmi Production.

Bro sendiri tidak tahu dari mana mereka dapat ilham “Ini tidak adil tidak adil”. Kalau anda sendiri nak tahu bagaimana sebutannya, anda boleh dengar dalam video ini. (itu pun kalau anda semua perasan la ek)

Bicara Bro : Teringin juga nak pesan pada Ija.

Jaga mak dan ayah ek. Now mereka semua dah nak pindah duduk Cheras kan. Ke nak bro tolong jagakan mereka.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Pesan Heliza Kepada Bro Framestone

    1. Ala nurul nie…

      erm nurul xnak ke… ?? nanti bro adjust.. walaupun bro xensem dan kencang cam abangensem…

      bro tetap caring punye…

      tapi larat ke nk follow bro ke hulu ke hilir

Leave a Reply

Top