You are here
Home > Bersama BroFramestone > Niat Bro Nak Kembali Menggunakan Nokia Terbantut

17,431,804 total views, 5,648 views today

Niat Bro Nak Kembali Menggunakan Nokia Terbantut

Handphone pertama yang bro guna adalah Nokia 3310.

Time tue harga handphone itu pun dalam RM4++. Siapa yang ada Nokia time tue memang boleh berlagak la. Lagi-lagi kalau guna screen lampu biru.

Sekarang bro menggunakan HTC dan iPhone.

Ada juga tergerak hati nak menggunakan Nokia semula selepas menghadiri majlis perlancaran Nokia N9 tempoh hari.

Cuma bro tak tergerak nak angkat Nokia N9, sebab nak tunggu keluaran seterusnya yang mungkin mempunyai penambahbaikan dari model terdahulu.

Tetapi,

Bro macam patah hati, bila mengetahui permasalahan Nokia N9 dan Nokia itu sendiri.

Mungkin dalam tempoh masa 2-3 tahun lagi bro akan menggunakan Nokia semua. Siapa tahu kan.

Bicara Bro : Nokia merupakan handphone yang paling best di baling ke dinding satu ketika dulu.

Dah berkecai pun masih boleh digunakan lagi. Itu keistimewaan Nokia berbanding dengan iPhone (sayang doh nak baling-baling)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

10 thoughts on “Niat Bro Nak Kembali Menggunakan Nokia Terbantut

  1. hp pertama 3310
    best wow baling tak rosak2 siap baling kad dinding pun tak jahanam..
    tapi skang tak ada aura nak beli phone bari sekali pun banyak jenama skang … ari tuh bro dah kutuk phone saya kan tapi saya tetap saya phone tuh banyak jasanya pada saya … jd tak terasa bila ada yang kutuk …

  2. baca orang punya review tapi tak experience sendiri tak berbaloi juga bro. aku antara pengguna N9 dan sekutu dia (N900, N800) dan jujur aku puas hati dengan apa nokia dah tawarkan dengan N9.

    dan ketakat ni aku dah terjatuhkan telefon ni (tak sengaja ye) dari atas meja, tertolak tak sengaja..tapi tak ada calar sebab jatuh atas mozek je. polycarbonate memang terbukti ketahanan.

Leave a Reply

Top