You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Mengidam Burger Malam Ini

17,459,087 total views, 2,254 views today

Mengidam Burger Malam Ini

Entah kenapa.

Malam nie, bro rasa mengidam nak makan burger.

Bukan bro dah lama tak makan burger. boleh dikatakan hari-hari makan burger dekat Mc Donald. Dah naik muak makan Mc D selepas kes bro keracunan makanan hari tue.

Terasa nak makan burger yang dijual di gerai tepi jalan.

Bukan burger malaysia tau.

Macam nak layan Chunky Loaded pizza dekat Pizza Hut!

Bicara Bro : Maybe malam nie bro pergi kot tempat yang bro selalu makan.

Bro nak perkena nasi lemak + burger ayam special.

Yummmyyyyy…!!!!

Update via iPhone 4

 

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Mengidam Burger Malam Ini

    1. same la..dulu mmg burger ni stok wajib ada dalam rumah tu..n sy penah fobia ngan burger dulu..hahah..tapi skang dah ok dah..

      yup..mmg tak berbaloi nak masak utk sorang..hehe

    2. dek sbb burger penah muntah tak hengat dan dek sebab burger gak penah sakit kepala tak hengat jugak.

      tu yg jadi fobia nak mkn burger lagi tu..heheheh..

      *sy ni kalo dh mkn sumting n ada effect kat diri mmg jd fobia la kejap. cth effect mcm yg kat atas tu la..hehehe

Leave a Reply

Top