You are here
Home > Uncategorized > Video CCTV – Modus Operandi Geng Pukau

17,683,280 total views, 4,407 views today

Video CCTV – Modus Operandi Geng Pukau

Mantap sungguh modus operandi Geng Pukau yang sedang berluasa di sekitar ibu kota dan kawasan-kawasan tertentu di negara kita.

Pukau merupakan satu tindakan yang membuatkan mangsa tidak menyedari apa yang telah terjadi kepada dia sepanjang tempoh beliau di pukau.

Dan kebanyakan aktiviti pukau dilakukan atas tujuan yang kurang baik.

Di sini bro ingin berkongsi video yang telah dirakam oleh CCTV premis yang telah menjadi sasaran Geng Pukau.

Banyak juga kegunaan CCTV ini.

Adakah premis dan kediaman anda telah dipasang dan dipantau oleh CCTV? Jika tidak anda boleh memilikinya di sini termasuk gadget-gadget ala James Bond.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Video CCTV – Modus Operandi Geng Pukau

  1. bahaya nak berjalan ke mana2 skang ni..mcm2 hal..dngn kes simbah asid la, ni kes pukau, belum msuk yg lain lain lag.. mn lagi tmpt selamat kat negara kita? kat rumah sndri pun blom tntu selamat..huhu

    1. dalam lubang kubur pun xselamat..

      elok sudah dikebumikan.. memalam dah ade orang datang mengorek huhu

    1. lagi satu orang kita pun kuat cari masalah.. tue yang senang jadi mangsa orang asing he..23x

      percaya x..??

    1. kalau cashier tue perempuan lagi bahaya.. bukan duit je leh bagi… segala bagai leh terserah cam tue sahaja

    1. bogel je ek…??

      jiran yang kes drive dari johor ke thailand dalam keadaan bogel tue ke

    2. Bukan…
      Tak masuk paper pun…
      Dia diculik dari rumah di terengganu, dipukau, diberi dadah dan dibawa ke siam…
      Sian mak ayah dia…
      Mencari anak bagai org gila…

    1. bro nk pilih kerjaya yang lagi power dari dorang… ala2 cite leverage.. ok x he..23x

    1. solat pun xcukup, nie nak baca pendinding…

      bukan bro ek.. tp mangsa2 pukau.. dorang pun tahu sape yg leh dipukau sape yang x

  2. mcm2 skrg ni hurm takut sungguh hurm kena berhati2 selalu tp kan org kata tak mau kena pukau boleh diatasi sebenarnya byk caranya

Leave a Reply

Top