You are here
Home > Al-fatihah Buat Arwah > Pak Uda @ Zami Ismail Kembali Ke Ramatullah

17,660,536 total views, 3,084 views today

Pak Uda @ Zami Ismail Kembali Ke Ramatullah

Zami Ismail, 67 tahun yang kita kenali dengan watak Pak Uda dalam komedi Pi Mai Pi Mai Tang Tu kembali ke ramatullah pagi tadi.

Beliau menghembuskan nafas terakhir pada pukul 10.15 di Institut Jantung Negara (IJN)

Suka dengan lakonan beliau sebagai pak uda,

Watak-watak yang semput..!! Semasa berjalan dan bercakap. Semput2 beliau, lakonan tetap terpahat disanubari penontonnya.

Pe-pe bro hanya mampu sedekahkan Al-Fatihah semoga arwah ditempatkan di kalangan insan yang beriman.

Bicara Bro : Bro pun risau dengan tahap kesihatan bro, kenkadang semput juga.

Hidup kita tidak lama, cari la keredhaan dariNya dan bukan menagih perhatian orang lain. Kita hanya manusia biasa.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Pak Uda @ Zami Ismail Kembali Ke Ramatullah

  1. innalillah.. junior sy pun meninggal hari tu. ramai senior2, junior2, kengkawan, famili, sgt2 sedih sbb arwah mmg baik. tapi dia sgt bertuah sbb ramai yg doa’n dia. arwah adha ni yg lemas dkt sg kemudi kat kuantan tu..ada kua berita. moga roh pak uda n jg arwah adha (my junior)akan mendapat kebahagiaan di sana

  2. baru tau pagi tadi..innalillahiwainnailaihiroji’un.. alfatihah..dan salam takziah buat family. semoga family arwah tabah.

    suka jugak dgn lakonan pak uda dalam PMPMTT.. dan lain2 lakonan arwah.

Leave a Reply

Top