You are here
Home > Uncategorized > Video Maharaja Lawak Minggu 8

17,449,125 total views, 1,594 views today

Video Maharaja Lawak Minggu 8

Kejutan terjadi dalam Maharaja Lawak Minggu ke-8 di mana R2 telah diberi perluang untuk bersaing semula dalam gelanggang Maharaja Lawak.

Perluang ini diperolehi dari undi masuk dari penonton.

Moga R2 mampu melangkah lebih jauh.

Kalau xlarak nak melangkah jauh, melangkah la kedepan jangan melangkah kebelakang. Itu mengundur namanya he..23x

Dan minggu ini,

Man tersingkir walaupun persembahan beliau minggu ini tidak mengecewakan.

Saingan semakin sengit, semua peserta menunjukan kuku dan taring termasuk lawak yang unik untuk menggelakkan korang + memaksa korang mengundi mereka dalam meneruskan saingan.

Video Maharaja Lawak Minggu 8 -Jozan


If kualiti kurang menarik dan loading yang kurang laju klik di sini

  1. Video Maharaja Lawak Minggu 8 – Sepah
  2. Video Maharaja Lawak Minggu 8 – Balas
  3. Video Maharaja Lawak Minggu 8 – Nabil
  4. Video Maharaja Lawak Minggu 8 – Jambu
  5. Video Maharaja Lawak Minggu 8 – Man
  6. Video Maharaja Lawak Minggu 8 – R2

Bicara Bro : Saingan makin sengit, dah ada peserta yang dah hilang sengatnya bila ada yang mampu memberi saingan yang lebih baik dari mereka.

Iklan : Free ASUS Eee PC Netbook + modem worth RM1,259

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Video Maharaja Lawak Minggu 8

  1. JOZAN best tapi dah pernah dibuat oleh Mr Bean dulu2. org bley igt lg lawak Mr Bean tu. Paling original Sepah. R2 ok, cuma punchline tu kdg2 org lmbt pickup sbb diorang cakap laju sgt. huhu

    1. He…23x lawak malaysia perlu diperbaiki… Macam lawak zaman p ramlee sampai la nie orang dok ingat

Leave a Reply

Top