Bro dan Ben Ashaari serta beberapa rakan blogger yang lain sedang merancang untuk mengadakan satu gathering besar besaran di Kuala Lumpur , pada 14hb Mei 2011 ini.

Tujuan gathering ini,

Adalah untuk mengumpulkan seramai mungkin rakan-rakan blogger yang selama ini kita hanya kenali di laman blog , facebook ,Twitter dan sebagainya ..

Tempat dan masa? Akan diberitahu kelak.

Sebarang idea untuk aktiviti atau untuk menjadi penaja , bro amat galakkan.

If ada sesiapa nak taja hadiah untuk cabutan bertuah bro amat alu-alukan [macam gath dulu, ada ticket wayang, mug, bear & anak patung]

Kalau bro ini jutawan, boleh la bro sponsor apa-apa yang patut.

Pe2 pun contact bro atau Ben Ashaari.

Bro dan Ben sasarkan , 200 blogger yang akan hadiri.

Amacam ? Nak join ? Sila lapangkan masa anda pada 14hb Mei nanti. If tak dapat nak datang, sudi-sudi promote pasal event ini.

Biar kenkawan or pembaca blog korang pun boleh join sama. Jangan la kemut sangat sampai sanggup buat orang lain pun tak dapat datang sama seperti korang kan

Bicara Bro : Gath kali ini, bro tetap akan membuat kejutan seperti mana gath Sahabat Blogger sebelum ini.

Apa dia…?? Tunggu. Yang pasti bukannya Budak Yang Tersesat Di LRT.

Ini pula Gathering Blogger di Seremban, ahad ini…. Bro nak jemput korang juga untuk hadir sama, klik banner di bawa untuk info