You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Perhatian Pada Semua Blogger, Kaki Tweet & Facebooker

17,439,787 total views, 3,642 views today

Perhatian Pada Semua Blogger, Kaki Tweet & Facebooker

Bro dan Ben Ashaari serta beberapa rakan blogger yang lain sedang merancang untuk mengadakan satu gathering besar besaran di Kuala Lumpur , pada 14hb Mei 2011 ini.

Tujuan gathering ini,

Adalah untuk mengumpulkan seramai mungkin rakan-rakan blogger yang selama ini kita hanya kenali di laman blog , facebook ,Twitter dan sebagainya ..

Tempat dan masa? Akan diberitahu kelak.

Sebarang idea untuk aktiviti atau untuk menjadi penaja , bro amat galakkan.

If ada sesiapa nak taja hadiah untuk cabutan bertuah bro amat alu-alukan [macam gath dulu, ada ticket wayang, mug, bear & anak patung]

Kalau bro ini jutawan, boleh la bro sponsor apa-apa yang patut.

Pe2 pun contact bro atau Ben Ashaari.

Bro dan Ben sasarkan , 200 blogger yang akan hadiri.

Amacam ? Nak join ? Sila lapangkan masa anda pada 14hb Mei nanti. If tak dapat nak datang, sudi-sudi promote pasal event ini.

Biar kenkawan or pembaca blog korang pun boleh join sama. Jangan la kemut sangat sampai sanggup buat orang lain pun tak dapat datang sama seperti korang kan

Bicara Bro : Gath kali ini, bro tetap akan membuat kejutan seperti mana gath Sahabat Blogger sebelum ini.

Apa dia…?? Tunggu. Yang pasti bukannya Budak Yang Tersesat Di LRT.

Ini pula Gathering Blogger di Seremban, ahad ini…. Bro nak jemput korang juga untuk hadir sama, klik banner di bawa untuk info

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

82 thoughts on “Perhatian Pada Semua Blogger, Kaki Tweet & Facebooker

    1. yup.. ade banyak event nie huhuhu

      jangan la tengok gambar… ramai je yang sanggup turun.. lepak tumpang rumah memember lagi

    2. hehheheh, sape? entah la bro

      macam tak dapat je

      malas dah, asyik tengok je dorang

      tunggu le dah beso nanti (tapi takkan beso dah)

      huuhuhuhuh,

    1. sebab xkenal la kita kena berkenalan.. xpun ajak sape2 yang kita kenal untuk turun sama πŸ™‚

      xpun meh kenal bro je la…

    1. Xpe xpe.. rasanya kat sebelah kedah nun, ada je bebudak blogger buat gath kat sane kan…

      insya’lah if tiada ape2 bro akan ke sana

  1. bro fremston : insyaAllah sabtu ni 7 mei ai sefemili akan turun melaka, kenduri kawen member opis…kalo jadi lah ai lepak hanimun kat sana semalaman, insyaAllah ai akan turun gathering di seremban ni ha..apaΒ² ai call yu ye…koh koh koh

    1. Mungkin di lain masa…

      Insya’lah if dipermudahkan bro akan organize lagi gath

    1. Thank coz sudi promo…

      boleh saja.. mana2 pun boleh.. jika ada kelapangan boleh saja join

    1. buzday mu bila ek..??

      matbe dekat Aswara – Akedemi Seni Kebangsaan.. [if xsalah aku la kan]

      Nanti pe2 bro update ek

    1. thank coz sudi promote πŸ™‚

      so tahun depan la baru jemput kamu he…23x πŸ™‚ insya’lah akan ade banyak event bro akan buat untuk blogger

    1. Lokasi belum lagi ditentukan….

      Tengah tunggu confirmation je… Pe2 nanti bro update ek

Leave a Reply

Top