You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Bila Blogger Bikin Kecoh Di Rumah Pengantin

17,425,046 total views, 6,867 views today

Bila Blogger Bikin Kecoh Di Rumah Pengantin

He…23x

Begini la suasana bila blogger heyPening Bikin onar dan kecoh di rumah pengantin.

Siapa mangsa kami kali ini?

Semestinya di majlis perkahwinan ujang dan pasangannya yana.

Semoga mereka dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia.. nak panjang benda lain tue.. depend on yana la ek.. asalkan masing2 puas. Tak de la si ujang risau cam kes hari tue.

Bicara Bro : Hujung minggu nie ada gathering blogger di Seremban. Siapa free jom terjah ke sana. Info leh usha kat sini.

Ada tak sesiapa nak buat satu majlis perkahwinan di mana jemputan hanya dari rerakan blogger.. dapat kumpul 500 blogger pun dah kira ok la tue.

Dalam pic di atas… Berapa ramai yang korang kenal..?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

71 thoughts on “Bila Blogger Bikin Kecoh Di Rumah Pengantin

    1. Tengah bulan nie ada satu event.. target dalam 200 blogger…

      moh la join sama.. bro dan Ben yang akan buat

    2. Thank IEB….

      If xdapat join, dapat sebar-sebarkan pun dah ok.. nk tarik ramai blogger untuk datang bersama-sama memeriahkan program yang kami jalankan

    1. awat balik awal huhuu….

      bro saja je datang lewat.. lepak kat McD dok tunggu konvoi2 yang xsampai2…

      coz ada yang xtau jalan.. n ade yang sesat cam Ben Ashaari he…23x

    2. alaa.. my tatao pn korang konvoi. nk tnye kat mane, mane la my ade num fon sape2.. so redah je la gi sendiri.. blk awl sbb ade kenduri lain plak…

      takpe tu mknenye kena jmpe lg lain kali..;)

    3. No ben pun my xde ke huhu…

      lepas nie amik no bro he..23x sure call belum tentu bro angkat… [nak kena cari PA sorang la cam nie he..23x]

    4. awat tnye kat belog My, My datang ke majlis ujang?
      My datang laaa…grrr.. cume dah balik dulu xsmpat jumpe bro..

      tu la pasal tanak mintak num fon blogger2.. tak suka mengganggu privacy hehe

    1. nie bila nk turun semenanjung tue ek… if 14 or 15 ade kat sini…

      moh kita berkumpul.. target dalam 200blogger… nnti bro update pasal nie ek

    1. eh..!! bro xleh nk turun sana amik la cyg… bro sendiri pun ada banyak komitment ๐Ÿ™‚

  1. bestnya…
    Yana memang comel.. ๐Ÿ™‚

    *tgh imagine masa majlis moon nnt ramai ni ke blogger yg datang? hurm,,, *

    PANG!!! “jangan nak pasan… xda sapa kenal ang!” Selamba hantu kak limah bagi tamparan hantu sebelum balik umah… hakhakhak…

    1. Boleh aje.. try kahwin dengan blogger fames or popular he…23x

      xpun.. buat cam nie…

      blogger yang datang majlis kamu.. kamu hulur rm50.. sure ramai je yang turun he…23x

    1. Bro nak buat segmen.. kenali blogger la.. ok x..??

      Bagi Aisumi kenal blogger2 yang ada sekarang ini

    1. maaf maaf…

      thank coz remind bro… ok bro dah masuk kan…

      td update blog pakai iPad member… so tadi agak kelam kabut sikit

      sorry sesangat… bro dah masukan linknya

    2. Salam bro..meh la jemput hadir sekali..8 mei di seremban nnt. Bwk la sesapa yg nk dibawa pun!

    1. Xpe.. nanti.. aku perkenalkan ko dengan dorang…

      eh amal ko xkenal ke..?? masa gath kat ipoh hari tue.. ke sebab dia tukar fesyen rambut

    1. Bro pun tau2 je dorang pangil masuk… so masuk la event perut ada okestra he..23x

      oh ye ke.. ok kejab lagi bro terjah.. dari kamera sape ek zaMir..??

    2. he…23x maaf la beb.. bro xleh nk recall orang dengan warna pakaian he…23x

      dah la masa kat mcd bro kena bahan dengan bebudak..pasal xleh nk cam warne baju sorang awek tue aje

    1. huhuuh xpe zazaw.. tgh bulan nie ade satu gath bro dan Ben akan buat…

      nantikan ek update dari bro.. target dalam 200 blogger

    1. mungkin rezeki mu time tue adalah rezeki mulut n perut…

      bro nie pun dorang ajak.. kalau tidak.. sure dah que beratur nk amik makanan ๐Ÿ™‚

    1. Nntio bro update lagi pasal nie ek…

      tengah bulan nie ade satu gtah bro nk buat di area KL.. tempah dah ade orang sponsor.. tengah mencari sponsor2 yang lain ๐Ÿ™‚

  2. seronok dapat gather ramai2….tp sy segan sikit…almaklum le pemalu orgnye kekeke….

    gathering bisik-bisik pun macam segan nak join walaupun dah kne warning akan di sekeh-sekeh pale oleh Mak Lagenda hahaha

    1. Insya’lah beb.. pe2 pun inform awal2.. if xde aral.. insya’lah boleh datang

  3. Hah..kelewatan dtg mendropkan komen plak arini. Smlm terlebih awal pejam mata..hehehe

    Pada semua kwn2, mak jemput hadir ke majlis gathering bisik yang x seberapa tu..SEMUA sekali dijemput hadir..sama ada yg kenal atau tak, yg malu penuh kemaluan, yang slamber dan tak berapa nak slambaer pun jemput la dtg..Malu dtg sorang, leh bwk partner. Momantai semua..SEBAB, mkn sendiri byr kan..sekatik la korang!

    Pd bro..thanks bro cz war2kan news ni pd kwn2..Err..mak x salah tgk kan bro nk bwk 1.tube tu?? Hohhoho…ai segan nok!!!

Leave a Reply

Top