You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Bila Pengantin Baru Kedemaman Selepas Malam Pertama

17,436,625 total views, 480 views today

[Status Malam Jumaat] Bila Pengantin Baru Kedemaman Selepas Malam Pertama

Bila pengantin baru kedemaman selepas malam pertama,

Bukan sebab terkejut, tetapi sebab keletihan melayan blogger yang bikin kecoh di majlis perkahwinan mereka.

Penat tau jadi pengantin,

Penat posing & control ayu. Tue yang memalam cepat beno masuk bilik [nak berehat ek, jangan fikir apa2].

Bro dengar cerita,

Dorang demam-demam, so pergi ke Cameron Highland Berhoneymoon untuk kurangkan panas dorang.

Pandai dorang pilih masa ek. Malam Jumaat lagi tue. Berkat, asalkan halal dari mereka yang dok buat yang tak halal then kat mana-mana pun boleh.

Kredit picture :- Akmal Hilmi Yang Seksi

Apa-apa pun bro ucapkan Selamat Pengantin Baru buat Ujang @ Azfar Roslan dengan pasangan hidupnya, Yana semoga panjang umur dan berblog selalu.

Bicara Bro : Malam Jumaat nie jangan la extreme sesangat, xpasal-pasal kena pakai Rexona sebab ketiak berbau.

If korang nie merupakan blogger yang suka berbisnes. Apa kata try StyleKandi.com. Mungkin boleh jadi platform korang mengembangkan jaringan perniagaan anda.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

39 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Bila Pengantin Baru Kedemaman Selepas Malam Pertama

    1. he..23x yang tue kena tanya yana.. die je yang merasa & dapat kesan sampai terdemam tue huhu

  1. trkejut dpat msg dr ujang ari tu….”Terima kasih kepada kwn2 blogger yg hadir pada majlis perkhawinan saya..mintak maaf tak dpt layan sepenuhnya =)rindu pula pada blog =)”

    macam tak percaya nih msg ujang…hahah…slalu “lucu2” je…hehehe

    1. dapat gak msg dari die.. bro xdapat pun he…23x

      die jadi baik dah tue.. xleh lucu2 dah he…23x

Leave a Reply

Top