Bila pengantin baru kedemaman selepas malam pertama,

Bukan sebab terkejut, tetapi sebab keletihan melayan blogger yang bikin kecoh di majlis perkahwinan mereka.

Penat tau jadi pengantin,

Penat posing & control ayu. Tue yang memalam cepat beno masuk bilik [nak berehat ek, jangan fikir apa2].

Bro dengar cerita,

Dorang demam-demam, so pergi ke Cameron Highland Berhoneymoon untuk kurangkan panas dorang.

Pandai dorang pilih masa ek. Malam Jumaat lagi tue. Berkat, asalkan halal dari mereka yang dok buat yang tak halal then kat mana-mana pun boleh.

Kredit picture :- Akmal Hilmi Yang Seksi

Apa-apa pun bro ucapkan Selamat Pengantin Baru buat Ujang @ Azfar Roslan dengan pasangan hidupnya, Yana semoga panjang umur dan berblog selalu.

Bicara Bro : Malam Jumaat nie jangan la extreme sesangat, xpasal-pasal kena pakai Rexona sebab ketiak berbau.

If korang nie merupakan blogger yang suka berbisnes. Apa kata try StyleKandi.com. Mungkin boleh jadi platform korang mengembangkan jaringan perniagaan anda.