Al-Fatihah Buat Blogger Abdul Hakim Bin Mohd Kamal Pemilik TelurDiBasuh

17,017,932 total views, 1,582 views today

Al-Fatihah Buat Blogger Abdul Hakim Bin Mohd Kamal Pemilik TelurDiBasuh

Al-Fatihah buat arwah Abdul Hakim Bin Mohd Kamal yang kembali ke ramatullah sebentar tadi.

Semoga rohnya di tempatkan di kalangan orang yang beriman.

Beliau merupakan blogger dan memilik blog telurdibasuh.blogspot.com

Beliau mengalami jangkitan paru-paru dan tak dapat bernafas dengan sendiri [sumber dari rakan2 blogger]

Bicara Bro : Bila fikir-fikirkan balik, kematian memang menghampiri kita. Sama ada cepat atau tidak.

Moga jika masa bro atau korang sampai. Biarkan dipermudahkan olehnya. Insya’lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

  1. Ya ALLAH serius terkejut. Al-fatihah buat arwah, huhu

    ps. bulan ni dah 5 orang Zida dengar orang meninggal. sobsob tapi diri ni masih tak sedar~

    1. Bro baru beberapa orang.. risau gak.. itu yang bro baiki diri ini sedikit demi sedikit

  2. takziah untuk keluarga beliau. alfatihah untuk arwah. sangat terkejut sebab saye sendiri mengalami penyakit sama tahun lepas dan baru lepas jenguk client kena penyakit yang sama.

    da la suka baca blog arwah.

    1. Bila fikirkan balik..

      Bagaimana mereka yang meninggal sebab terkena buatan orang huhu

  3. terkejut dengar berita ni…sebab selalu baca blog dia…bila ajal dah sampai..tiada siapa dapat menghalangnya…kita yang masih hidup ni perlu sentiasa bersedia.

  4. al-fatihah..sgt2 terkejut..
    blog arwah dok dlm list ecah..mmg hari2 mesti masuk blog arwah..semoga ditempatkan dlm golongan beriman..

    1. Tuhan lebih menyayanginya…

      Jika esok, bro terima seadanya… Pe2 pun kita perlu bersedia untuk menghadapinya

    1. Al-fatihah juga..

      Bro pun tidak pernah ke blog beliau.. tetapi sebagai blogger bro tetap mahu sedekahkan al-fatihah

  5. sungguh tak sangka, terkejut dan sedih. dia slalu dtg blog kakchik dan penah suarakan hasrat nak jumpa kakchik. tak sempat nak tunaikan hasrat dia. Al-Fatihah buat arwah. Moga ditempatkan dikalangan org yg beriman. Amin.

    1. Moga arwah ditempatkan di kalangan mereka yang beriman..

      Xnk jumpa dengan bro ke..??

    1. Bro baru tadi ke blog arwah.. memang menarik blognye.. trhibur gak hati bro..

      Hilang seorang blogger yg kreatif

  6. fadah memang tiap-tiap hari datang ke blog hakim a.k.a telor ni nak layan entri beliau…
    cepat benar dia meninggalkan kita..
    Al-fatihah tuk arwah…

  7. daripada Nya kt dtg & kpd Dia jua kt kembali.

    Al fatihah dan takziah buat keluarga arwah

    Teringat kata2 Laksamana Sunan – Mati itu pasti, hidup itu Insyaallah..

    1. Terasa macam masa untuk bro semakin menghampiri 🙂

      Harap bro bersedia untuk menghadapinya

  8. hurmmm… seharian saya tertanya2… ada entry kata telurdibasuh dah meninggal… since… entry 15hb tu yg terakhirlah ya… allahuakhbar… alfatihah… thanks untuk info ini…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *