You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Disebalik Takbir Pembikinan Movie dot dot dot (Anu) Dalam Botol.

17,425,029 total views, 6,850 views today

Disebalik Takbir Pembikinan Movie dot dot dot (Anu) Dalam Botol.

Siapa sini yang sudah tengok movie dot dot dot dalam botol?

Bro nak kongsikan video disebalik takbir pembikinan. Hope sampai apa benda yang ingin bro sampaikan kepada mereka yang terniat nak bubuh anu mereka dalam botol.

Sipnosis :-

Ruby atau nama sebenarnya Rubidin dah Ghaus merupakan pasangan bercinta sejenis. Kerana terlalu mencintai Ghaus, Rubidin sanggup berkorban mengubah identiti dirinya kepada Ruby.

Bukan sedikit pengorbanan yang dilakukan oleh Ruby, identiti dirinya diubah menerusi satu pembedahan jantina. Namun perhitungan Ruby itu salah kerana Ghaus tidak dapat menerimanya dalam keadaan fizikal seorang wanita sekali gus memutuskan perhubungan dengan Ruby.

Tanpa diduga, hormon lelaki dalam Ruby kembali menyerlah dan dia kembali menjadi Rubidin. Malah Rubidin mula jatuh cinta dengan seorang gadis yang baik budi dan mereka merancang untuk berkahwin. Bisa terjalinkah harga sebuah perkahwinan jika sang suami tidak memiliki kelakianya dan apabila tidak terbayar.

Tue baru sipnosis,

Di sini bro kongsikan pula video disebalik takbir untuk pembikinan Anu Dalam Botol, jangan cuba ini sendiri tanpa bantuan pakar.

Perempuan mengandung tidak digalakan untuk menonton huhuhu

Sumber dan infomasi dari si comey – Elmoluya WutWut.

Tak leh nak tengok video nie? Korang klik sini.

Bicara Bro : Ok, ada sapa-sapa x yang sanggup nak buang dia punya?

Bro tengok pun dah terkepit-kepit nyilu. Risau pulak ilang benda tue. Sian pulak kat wanita-wanita yang tidak dapat merasainya. Bunyi cam ramai je kan he..23x

Sudi-sudikan share entry ini bagi dorang sedar sikit

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

62 thoughts on “Disebalik Takbir Pembikinan Movie dot dot dot (Anu) Dalam Botol.

    1. xleh nak tengok ke…?? adeh.. bro kena buh link ke youtube kot…

      tgu kejab lagi bro update ek

    1. Bro dah update sekali dengan link ke youtube.. tengok kat sana je if slow sgt he..23x

      memang ngeri pun

  1. gigil..menggigil aku… HAHAHAHAHA!! demM!! sumpah seram.. terus simpan dlm sangkar burung niE HAHAHA.. mengonglah siapa yang buang tue.. hadoooiiiiii… seram gila babeng..

    1. Seram sangat ek.. jaga la leklok dalam sangkar tue ek..

      kalau nakal sangat.. meh bro lastik bagi terkulai he…23x

    1. He..23x boleh aje…

      Tapi sebijik la pulak bentuknye.. xde la pulak die tunjuk cam mane dorang nak kencing huhuhu

    2. sebijik pon rasenye function dy stil xsame cam yang ori..klu ori bleh mengembang yang die wat ni ntah boleh ke x..cet..tapi dalam vdeo tu kan ade tiub mase nak finishing tu kan?? klau prasan die ade ptong 1 urat warne putih..xsilap tu salur urine..kire kencin bleh jadi cam gurl kencin lah kot huhu..

    3. ops… bro tgk starting n last je.,.. xsanggup nk tengok yang lain he..23x

      tgk nie je pun bro dah terkepit2 dah.. risau pulak hilang

    4. terkepit pun sebab die xnakal… bile die nakal, xde makne jalan terkepit2 he..23x die nk bebas gak he..23x

    1. Takut ngeri nie.. tue baru perempuan.. lum lelaki kan…

      entah, bro pun xtengok lagi nie…

      cm mne nk terima ek..?? jangan la terima huhu

      Nak baby, cari la yang leh buat kamu ade baby.. bro pun ade.. if ade yang sudi la kan

    2. lahh bro pon tak tengok lagy kerw ? isk isk,, phie tengok cover2,, huhu.. geli ==’

      ye ye,, reject ! haha
      saye bukan nk baby skang,, kehkeh ;p

    1. Ala tengok je.. if xsanggup nak tengok,

      Try la promote entry ini kepada sesiapa yang terasa nak tukar jantina tue

    1. nie entry kesedaran lagi.. bagi orang fikir beribu kali if rase nk buang benda tue…

      aku usha sampai page ke-3.. ade 2 je entry cam berbau lucah.. tp 2-2 dalam bentuk motivasi… ke mu datang ke blog aku time entry lucah je nie… baik ngaku

    1. dah pernah tengok ek…?? bro baru je tengok huhu….

      eh yang kena potong laki, tapi kamu pulak ngilu & sakit2 satu badan he..23x

      mmg kerje gila pun.. bro xsanggup nk buang benda tue

    2. dlu penah kawan post kat facebook…tp ta ingat plak the same video ke yg laen…

      eh even laki, stil bley trase kot…ye la…trase macam kulit sendiri plak kne siat…

      kire diorg ni brani la kan…sbb sanggup wat mcm ni…sanggup tahan saket…walaupun ni keje gile…

    3. cukup la masa sunat dulu terasa kulit xde la disiat cuma di potong je huhu

      xsakit pun if pakai pisau laser tur.. die potong sambil recovery kesan potongan…

      darah pun xkeluar

    4. ta saket?seyes? bro ni mcm penah rase je…hahaha

      even ta kuar darah pun, tipu la ta saket…sbb kire potong jugak kot….

      ni kalau ade kawan2 trdekat nak tukar jantina, mmg siap la…ta payah surgery, saye bley tlg wat kn…biar diorg nyesal…haha

    5. mmg la pernah rase… bro kan lelaki.. ingat masa khatan, die sunat sikit je ke huhuu

      dah pakai bius… memang xsakit if pakai pisau tue.. xpercaya nnti… tgu la masa beranak nanti.. terutama yang xleh nk bernaak sevara normal

      kamu buatkan… he..23x apa yang akan terjadi kat dorng ek..

    6. tp sunat kan ta saket sgt…sbb slalu dgr org kate mcm kne geget semut…haha

      nak baby tapi tamo beranak….takuttttt~ hahaha

      kalau saye buat? hurm….mmg twuk la…sampai undefined jantina…haha

  2. broooooo,eeeeeeeeeeee

    geli lah

    nengok gambar kat atas tue pon geli

    tengok tajuk vid, serammmmmmm, takmo tengok

    tah ape-ape je

    tadi baru dengar sinar

    die cakap yang laki jadi pompan n vise versa

    lepas tue due-due suke + bercinta

    macam ape je?? xsyukur tol

    meh amek kapak potong teros, tak yah bazir duit

    nak sangat

  3. bro! tabir lah.. bukan takbir! haha nway dunia nk kiamat ni.. nauzubillah.. mcm2 lah manusia punya ragam yg tak masuk akal dibuat. semoga kita ahli keluarga dan kwn2 semua dihindarkan

Leave a Reply

Top