Begini la nasib,

Bila blogger fames aka popular tidak approve friend request kat facebook. Dah la tak approve, siap buat entry frank lagi khas untuk bro.

Ke macam ini juga,

Korang rasa bila bro sendiri tidak aprove korang dalam facebook bro?

Maaf, ada lebih 1+++ friend request bro terima dan bro sendiri tidak boleh nak approve korang atas sebab-sebab tertentu.

Pe2 pun korang boleh add bro di akaun ke-2 facebook bro. Confirm di approve.

Bicara Bro : Kuat betul pengaruh facebook di kalangan rakyat Malaysia.

Tak approve pun boleh menjadi isu kan.

Promote : Contest Senang Menang