You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bila Bro Sendiri Tidak Layak Nak Add Blogger Fames Dalam Facebook

17,430,076 total views, 3,920 views today

Bila Bro Sendiri Tidak Layak Nak Add Blogger Fames Dalam Facebook


Begini la nasib,

Bila blogger fames aka popular tidak approve friend request kat facebook. Dah la tak approve, siap buat entry frank lagi khas untuk bro.

Ke macam ini juga,

Korang rasa bila bro sendiri tidak aprove korang dalam facebook bro?

Maaf, ada lebih 1+++ friend request bro terima dan bro sendiri tidak boleh nak approve korang atas sebab-sebab tertentu.

Pe2 pun korang boleh add bro di akaun ke-2 facebook bro. Confirm di approve.

Bicara Bro : Kuat betul pengaruh facebook di kalangan rakyat Malaysia.

Tak approve pun boleh menjadi isu kan.

Promote : Contest Senang Menang

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Bila Bro Sendiri Tidak Layak Nak Add Blogger Fames Dalam Facebook

    1. bukan senang nak puaskan kehendak orang lain…

      sebab tue la suami isteri amat memerlukan satu sama lain he..23x

    1. eh.. silakan.. then inform bro ek huhuhuu

      lepas teu bro awat entry membalas huhu.. kot2 dpat free trafik kan huhuu

    1. oh.. best pada satu tahap je.. len2 tahap kenkadang privacy sendiri pun akan hilang…

      cam bro, fb bro ramai orang yang berkepentingan membacanya…

      dan if ade respon yang agak kurang ok dari rerakan.. secara tidak langsung akan mencalarkan image bro.. dan xmahu benda nie menganggu profesionalan bro bila bertemu dengan mereka

    1. tau xpe.. sebab teu bro create 2 akaun.. event dah lama ada fan page, but xde pulak yang nak like…

      Nampak sangat nk add juga bro dalm fb dorg

  1. Uh .. saya tak kesah k0t kal0 0rg tak appr0ve saya ..
    Masing2 ada sebab yang xnak dishare bersama ahaakzz ^_^
    Tapi salah saya k0t gatal2 tangan g add..sapa suh .kan kan kan. =P

    Pendek kata..sendiri mahu ingat ..
    Kalu tue sedara sepapat teman rerapat 0key k0t appr0ve
    Kalu kenal setakat gitu2..
    haruslah sedar diri kan kan ^_^

    1. ada sesetengah yang xkisah… but ada juga sesetengah yang amik kisah huhuhu…

      bro pun kenkadang gatai tangan juga…nak gak add orang.. tp risau orang xapprove he..23xx

      bro yang add ramai.. n bro sendiri pun xkenal… dh la nama pelik2.. muka pun bukan muka sendiri

  2. Kadang-kadang ada juga add tapi tak nak approve. Jadi, saya pun cancel je friend request tu, senang cerita. Tak ada lah touching sangat. ^_^

    *Tapi kalau kawan sekolah yang dah lama kenal tapi tak nak approve, itu memang sedih tahap 5 hari 5 malam

    1. oh boleh cancel2 ek… cam mane kite nak tahu orang yang kite add tapi x approve lagi ek…??

      bro kawan masa sekolah dulu susah nk cam la.. satu batch pun dlam 500- 600 orang… belum junior senior lagi

    1. Ada je.. siapa kata tiada he..23x

      Bro dh lama dah add si Ben… cuma bro nk add guna akaun ke-2 je…

    1. Entah… baik check balik he…23x

      ape kata kak ayu add sy kat akaun fb sy yang lagi satu

    1. He…23x if ade teradd bro.. bro mintak maaf xdapat nk approve…

      tp kalau add di akaun ke-2 bro.. bro akan approve saja 🙂

  3. Lerr diorang tatau ke fan page bro tu.. nak add pun napa ye?? actually Mark Zuckerberg tu cipta fan page sebab masalah yang bro hadapi ni. Dengan fan page je tak perlu nak approve.. terus masuk je page tu bila like..kan senang macam tu…

    pasal ben ashaari tu mintak maaf je la.. dia rapat dengan bro kan. jadi kena bagi keutaamaan.. yang lain-lain yang belum di approve tu harap bersabar je la…
    .

    1. Fan page bro nie dok terpampang bebeso kat blog bro nie.. klik like je…

      nampak sangat add bro sebab kat tepi tue ade ruangan “suggestion friend” dari facebook..

      entah2 kenal pun tidak bro nie.. lepas add boleh tanye “awak nie siapa??”

      eh…

      bukan ke bro yang berhak tanya cam tue kan he..23x

      he..23x ala die melawak je tue… saje je nk frank bro.. bro add die guna akaun ke-2 bro je

Leave a Reply

Top