Penangan Sungai Gabai, Ok Sudah Demam

17,017,946 total views, 1,596 views today

Penangan Sungai Gabai, Ok Sudah Demam

Entry tertangguh hampir 2 minggu dek kerana kesibukan diri sendiri,

So bro nak kongsikan kenangan bersama beberapa blogger semasa aktiviti mandi manda di Sungai Gabai, Hulu Langat, Selangor tempoh hari.

Rugi sapa yang tak join bro sebab nak join aktiviti lain dari Sahabat Blogger

Bicara Bro : Lepas settle Gabai, bro sempat terjah event kat Putrajaya.

Siapa cakap xsempat nak join. Sempat apa kan. Anyway, sian kat budak nie sebab jatuh sakit. Rehat la ek.

Thank buat semua yang sudi hadir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

    1. tue t-shirt kuar tahun 2009.. now org yg jual hari teu xkuarkan dah t-shirt nie.. kena tunggu next design

    1. nnt bro update pasal sungai lain pulak ek.. ade byk lagi nie xterupdate he…23x

      nnti bro terjah sarawak.. jom bro teman mandi kat sungai rajang… kalau berani la kan

    1. alhamdulillah la.. walaupun xramai yang boleh join he..23x yang penting asal semua enjoy kan

      len kali la.. kite plan ek

    1. tue yang best tue.. tp jernih kejab je… bile dah ramai yang datang.. pepaham je la kan..

      air sejuk pun boleh rasa panas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *