You are here
Home > Ucapan > Buat Wanita Seluruh Dunia ~ Selamat Hari Wanita Ke 100

17,444,214 total views, 3,425 views today

Buat Wanita Seluruh Dunia ~ Selamat Hari Wanita Ke 100

Oh wanita seluruh dunia ku ingin kau tahu

Yang aku cinta kamu semua

Ops..!!! Kauta 4 saja ek. Sapa cepat dia dapat he…23x pe2 pun bro amat mencintai korang.

Terutama buat Mak bro, adik beradik bro, si dia bro, rakan-rakan perempuan bro dan mereka yang sememangnya perempuan bagi bro. [convert2 bro tidak terima mereka berada dalam golongan ini, bro utamakan dorang dulu ek]

Wahai wanita
Adakah kau mengerti apa yang aku coretkan
Kamu semua adalah inspirasiku bila ku berblog

Ku tuliskan entry hanyalah untukmu
Untuk buat hari aku, kau dan mereka ceria

Dan aku tak kisah mana kau membacanya
Ku ingin kau baca ku berblog

Bicara Bro : Selamat Hari Wanita ke 100 hari ini. Cuti tak de ke? T-T

Kredit pic buat Nur Elyani Facebook.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

42 thoughts on “Buat Wanita Seluruh Dunia ~ Selamat Hari Wanita Ke 100

    1. wah… eh boleh aje…

      sape2 pun boleh ucapkan di blog bro.. yang membacanya mesti menghargainya kan

    1. buzday mu ek hari nie…

      he..23x happy buzday beb.. moga panjang umur n panjang segala2nya

    2. eh mane ade perli he…23x

      buzday hari nie ek… maaf bro xsedar.. ada add bro kat fb x..??

      if xde.. add je la.. mentionkan sekali yang kamu nie bun

    3. erk,camne nak add??

      hahahha,fb takde

      add kat blog je

      hahahahha

      (adoi,dah macam komen kat fb,men balas2)

    1. xde korang.

      kami xde zuriat
      kami xde teman
      kami xde tempat bermanja
      kami xde matlamat dlam kehidupan

      bro bangga dengan wanita.. so jadi la wanita yang terbaik pada mereka yang menghargai kamu semua

    1. ish.. semua gambar hanim ade je probnye… kali ini ape pulak puncanya

      sama-sama ๐Ÿ™‚

    1. sama-sama…

      anda harus berbangga.. korang lagi power dari lelaki.. sebab teu lelaki memerlukan power root he..23x

      p/s- apa bro merapu nie ek

    1. tacing la.. gambar pun xde dalam tue gak ape..

      time nie kat putrajaya 3 minggu lepas punye

Leave a Reply

Top