You are here
Home > Uncategorized > Siapa Ada Lesen P Atau Lesen Terbang

17,459,071 total views, 2,238 views today

Siapa Ada Lesen P Atau Lesen Terbang

Siapa di sini sudah memiliki lesen P atau baru nak amik Lesen P.

Bro nak kongsikan satu info kepada korang

Tapi ianya bukan pasal iklan nak promote korang join mana-mana sekolah memandu atau promote lesen terbang bagi mereka yang belum memiliki lesen.

Ops, Lesen P bukan Lesen Perniagaan mahupun Lesen Penerbangan [lesen terbang la tue]

Bagi mereka yang mempunyai Lesen P,

Korang teringin tak nak drive kereta Ferrari di Litar Antarabangsa Sepang.

Kalau accidence korang jangan risau. Kereta tue bukan korang yang punya. Rookie Ride yang punya.

Dan mereka ingin anda mencubanya. Mana tahu anda juga mampu memenangi hadiah bernialai RM1000. Syarat untuk menyertainya, and aperlu memiliki Lesen P.

Jika berminat klik pautan ini.

Bicara Bro : Bro dah 7 tahun dah tak pakai Lesen P.

Rasa cam nak angkat sebiji la Ferrari buat bini. Mahal tue, murah lagi kos nak berbini 4.

Rasanya pakcik ini boleh memang kot….

Tengah dapat lesen besar tue,

Tapi lagi nikmat jika dapat lesen besar untuk buka & tambah cawangan 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Siapa Ada Lesen P Atau Lesen Terbang

    1. if masih ada P lagi la kan.. try la…

      bro dah bertahun xde P nie huhuhuh kalau tidak bro dah masuk dah

    1. hari tue bro ada bertanya juga pada pihak nuffnang..

      if link dipasang pada entry… mungkin tidak menjadi masalah…

      tapi xtau la yang terbaru nie macam mana kan he…23x

      susah gak if di tarik… time2 tgh dok dapat invitation dari nuffnang nie

    1. Bosan2 n xrase nk publish entry yang best2… so bro wat entry cam nie…

      marketing perlu ada… tapi xtau la ade income ke x nie..

    1. tip tambahan la kan.. habis je kempeng.. cepat2 remove link… tukar kepada link biasa…

      cara selamat la ek

    1. oh gambar pakcik nie ek…

      pak google yang berikan he..23x sama la.. bro pun xde lesen P jugak..

      teringin gak nk drive ferrari nie

Leave a Reply

Top