You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Si Tumit Tinggi

17,456,104 total views, 8,573 views today

Si Tumit Tinggi

Buat Si Pemakai Tumit Tinggi akak High Heels.

Tadi bro terbaca status salah seorang rakan bro di facebook beliau.

Aku tak puas hati betul la orang dah tinggi pakai kasut tinggi lagi. kalau gini, sampai bila la aku tak tinggi.

Dan bro juga tidak menyukai perempuan yang bertumit tinggi,

Sebab bro takde la tinggi mana pun 🙂

Ok mahu tidur sudah

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

46 thoughts on “Si Tumit Tinggi

    1. so cara terbaik.. bile date.. bykan dengan aktiviti duduk dari berjalan…

      kan dah tercover perbezaan di situ he..23x

    1. oh nak ke..??

      if nak bro boleh je buh nama ery kat situ

      oh siyes ek… len la cam ery.. kurus, tak tinggi, x pakai kasut tinggi he..23x

    1. dah berapa lama ek berlalu tue…

      eh cikgu ke.. dok Ipoh ke…??

      Bro ada plan nak wat gathering blogger di kawasan Ipoh.. Insya’lah bulan 2 tahun depan…

      coz bulan 1 nak fokus gathering besar-besaran di KL

    1. ye ke terlalu biasa.. ke mmg dari dulu dah biasa nak nampak tinggi…

      bro xkisah pun..asalkan xterlebih tinggi dari bro je

    1. amboi he…23x terasa bro he…23x

      he..23x ada ubi ada batas, ada hari, pasangan tetap di atas he…23x

    1. tapi kalau pakai heels… if kena kejar anjing.. leh gak guna untuk baling anjing tue…

      if dua kali baling xkena… boleh la berlari dengan berkaki ayam he..23x

    1. oh tidak….

      karang bro jalan terkepit-kepit nnt, ramai pulak yang dok peeewwwiiitt je kat bro…

      hilang jantan pula nnt…

      lelaki pendek tak pe… asalkan ada part yang tak pendek.. tue pasal susah nk kepit-kepit nie

  1. salam,
    saya kat opis mmg pakai kasut tumit tinggi ni.. he3x tapi tak tinggi mana pun 2inci jer..

    kalau weekend saya lebih suke pakai flatshoes jer.. senang nak jalan laju2.. huhu

    1. bro tinggi ape dari emy he…23x

      betul xtipu he..23x sebab tue tiapkali emy kuar dgn bro die pakai heels he..23x

      bagi tinggi lebih kurang sama je

    1. he…23x dulu masa sekolah bro memang rajin bergayut.. mybe bro aktif sukan pagi petg siang malam kot

    1. kamu jangan la pakai… nnt lagi tgi dari bro pulak he..23x

      memang ada style.. tapi jangan la melampau-lampau sampai 3 inch…

      eh bro tinggi ke.. tapi ade je yang cakap bro masih dalam golong orang yang kurang ketinggian

Leave a Reply

Top