You are here
Home > Ucapan > Happy Buzday Buat Silence Reader Yang Famous

17,453,617 total views, 6,086 views today

Happy Buzday Buat Silence Reader Yang Famous

Silence Reader

Walaupun mereka tidak bersuara, tidak meninggalkan jejak hanya meninggalkan traffik di sesuatu laman yang mereka lawati.

Mereka merupakan salah satu faktor yang mungkin mampu menilai dan menghargai hasil penulisan kita di laman blog.

Mereka,

Walaupun tidak meninggalkan komen sebagai memberi respon kepada penulisan anda,

Mereka tetap mampu menekan button like untuk dikongsikan di laman facebook, twitter mahupun laman-laman kongsian yang lain.

Tanpa mereka, siapa lagi yang betul-betul menghayati hasil penulisan dan cetusan ilham anda.

Mereka boleh dikatakan pembaca setia dan mungkin juga pencari kandungan internet yang datang dari search engine.

Sekurang-kurangnya, mereka tidak meninggalkan jejak seperti ini

– Nice post

– Saya klik iklan awak

– Awak comey la, boleh berkenalan

– Tinggalkan jejak di sini

– Sila datang ke blog saya juga.

Sekurang-kurangnya apa yang anda kongsikan tetap menjadi bahan bacaan mereka walaupun sekali imbas.

Dan bro tak sangka,

Salah seorang 3 blogger yang baru masuk paper baru-baru ini merupakan silence reader blog bro.

Ada sesiapa yang tidak mengenali Shafiq Ezhan?? Jika tidak kenal, anda boleh lawati blog beliau atau add terus ke facebook beliau

Entry ini khas untuk Ezhan.

Sebab buzday dia hari ini. Muda lagi, tetapi berfikiran kreatif

If bro mampu nak hire orang, bro sanggup amik dia berkerja dengan bro 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

39 thoughts on “Happy Buzday Buat Silence Reader Yang Famous

    1. eh ye ke.. bro xtau pun kamu silence reader blog bro..??

      sejak bila tue ek…

      patut la masa jumpa hari tue kamu cam mesra je dengan bro… rupanya dah terbiasa dengan cara bro menulis dan bercerita ek

      rindu gak kot he…23x

      lagi rindu jika Lyla selama ini menjadi tukang klik iklan kat blog bro he..23x

    1. bro photoshop fail sampai sekarang nie…

      cadang nk cari masa sesuai untuk godek2 mane2 tutorial yang ada… nk berlajar dari basic balik..

      then nk perkasakan flash pulak

  1. bro, jap lg rmai la ngaku jadi silence readers kat sini
    nk jadi gak la, boleh? haha

    betul tuh, readers perlu dihargai
    kdg2 penulisan kita bukan tertumpu kpd bloggers semata-mata

    1. yup betul tue.. bro memag hargai silence reader bro..

      kenkadnag g mana-aman.. ade je yang tanye.. awak nie bro framestone kan…

      n kenkadang member2 masa kecik2 dulu or yg jarang jumpe pun akan bertanya “ape kes ko tulis cam tue kat blog”

      boleh je if nk ngaku silence reader blog ini 🙂

    1. bukan ke mu selalu komen kat blog bro ke…???

      bro sape2 pun bro tetap bagi penghargaan… kecuali mereka yang kutuk2 bro je la..

      rugi je bagi penghargaan.. nanti xpasal2 popular die pulak.. n korang pulak kutuk2 die.. bertambah dosa bro nnt

  2. Hehehe
    dulu saya pernah gak jadi silent reader kat blog bro
    tapi semakin hari blog bro semakin best,banyak info yang menarik,tu yang suka komen sekali kat sini

    1. eh betul ke…

      thank wazy.. bro biasa je… dulu bro bz berkerja… so update blog pun cam kurang n tiada topik yg menarik

      hope bro masih dapat terus berkarya di sini ek

    1. pengunjung sesat tue la aset pelawat yang kita miliki…

      if bertambah banyak.. boleh meningkatkan ranking blog

    1. xsalah pun nak jadi silence reader…

      asalkan apa yang bro ilhamkan di blog ini masih mempunyai pembaca

      anyway thank ek ezhan… eh moh join contest bro… kot2 dapat domain free.. boleh pasang di blog ezhan

    2. bro nantikan…

      if sokongan tinggi dan bro dapat 40peserta by esok.. bro akan up hadiah utama kepada hosting + domain

    1. silence reader perlu dihargai…

      mereka kadangkala boleh menjadi killer kepada popularity sesuatu blog dalam senyap…

Leave a Reply

Top