You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Hanis Zalikha Dah Start Promote, Tidak Mahu Melepas Nokia N8

17,657,904 total views, 452 views today

Hanis Zalikha Dah Start Promote, Tidak Mahu Melepas Nokia N8

Ada sesiapa yang tidak mengenali Hanis Zalikha.

Baru-baru ini beliau, tersenarai dalam top 10 pencarian individu di Malaysia [korang search sendiri la, banyak blog ada wat review pasal nie]

Dan malam tadi bro mendapat msg dari rakan blogger di twitter,

“bro. Hanis Zalikha pun dah start promo. Habis la kita bro” –phreak_id-

waduh…!!! Parah nie, cam mana nie..!!!!

Confirm la bro xmampu nak memiliki Nokia N8 jika dia dah join. Sure banyak point yang dia boleh miliki dari pembaca-pembacanya.. Bro pula penyertaan masih belum di approve nk dekat 2 minngu dah nie. Plz la Nokia, approve my account hurry.

Tak sabar nak blog bro mempunyai application sendiri di dalam handphone dan boleh di download oleh pembaca blog bro ke dalam handphone mereka.

Aduhai..!!!!!

Now bro lead dengan 100 point free from Nuffnang. But cam xberbaloi je. Other dah start buat promosi.

Please Hanis,

Biarkan la bro memiliki Nokia N8 tersebut. Please babies….!!

Menyesal pulak tak couple dengan Hanis Zalikha hari tue,kalau tidak boleh jadi pasangan blogger yang mampu memiliki Nokia N8. Yang paling malang bro xbergambar dengan dia. [sebab bro sedar, bro rendah orangnye]

Patut la Eyriqazz dok kelam kabut je bile workshop hari tue nk habis. Rupanya nak bergambar dengan Hanis. Mahu je report sama isteri dia yang tersayang. Betul x bean..? [kredit pic ke eyriqazz]

Ada orang nak tolak Nokia N8 yang baru dia guna 2 bulan sebab nak angkat iPhone 4. Warranty semua ada. Kualiti masih terbaik. Niat jual, bagi cukup duit nk beli iPhone 4

If ada yang berkenan hubungi bro ek. Harga RM1000 [buat owner Nokia N8 tue  lebih2 tue kira komisen la ek]

Bicara Bro :  Sudah beberapa email bro hantar kepada pihak Nokia, tetapi masih belum mendapat apa-apa result untuk applicaton bro. 🙁

Hope dalam 2-3 hari nie approve ek. Nanti bro boleh kongsikan cerita mengenainya di blog ini

Update terbaru : Korang boleh download applikasi blog bro ke hp korang melalui Nokia Ovi [download ek if korang hargai blog bro yang xde pe2 nie].

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Hanis Zalikha Dah Start Promote, Tidak Mahu Melepas Nokia N8

  1. hik3..kita senasib bro…first antar..lepas lebih seminggu submit, rejected tak cukup description..at least,ckpla description mus be etc,etc…now submit again,by the time approve…tett…tarikh ditutup..huk3,takpela..at least dpt bergambar ngan hanis..wifey tak marah,dia cubit2 manja je..hak3…

    1. cubit2 manje pun.. tarik masuk bilik dh settle dah kan he..23x

      ko punye kena reject ke… bro pulak masih dok kat QA je nie.. pending dah 3 hari kat situ je…

      aduhai…

      khaizarien kena reject terus malamtadi.. Dia tengah apply balik.. if xdapat pun, die fokus pada long term je la kan..

    1. baru 2 week apply.. tp x approve lagi.. yg lain dah semgu lebih approve…

      risau dorg reject.. so kena apply lagi sekali pulak nant

  2. alaaa bro.. jangan mudah mengalah.. tu semua woman power je tu.. kita keluarkan dan tunjukkan dekat semua yang man pun ada power jugaa.. Hehehe.. chillax bro.. yakin boleh je.. ada rezeki tak kemana pun.. Hehe..

    1. bukan women power la.. hanis memang popular… antara individu yang mendapat pencarian tertinggi dalam search engine di malaysia..

      kalah siti nurhaliza n beberapa orang yang lain..

      bro tengah berusaha nie…

      kalau nk bro menang.. cepat-cepat kuarkan hp nokia anda yang mempunyai OVI app…

      if xde, memang xleh la nk tolong ape2 yang patut T-T

    1. Yup dia memang dah kaya dah… Tetapi dia kan dah masuk.. So perlu juga bersaing dengan dia

      zool mu pakai nokia x..?? if pakai nokia, ada ovi app x dalam tue

    1. balik sini bila beb…

      masa memang ada… cuma cam confius sikit la pasal benda nie… nuffnang & nokia nie.. dorg kira download by handphone or by pc pun dorg kira

      bro boleh target jumlah download je nie

Leave a Reply

Top