Ada sesiapa yang tidak mengenali Hanis Zalikha.

Baru-baru ini beliau, tersenarai dalam top 10 pencarian individu di Malaysia [korang search sendiri la, banyak blog ada wat review pasal nie]

Dan malam tadi bro mendapat msg dari rakan blogger di twitter,

“bro. Hanis Zalikha pun dah start promo. Habis la kita bro” –phreak_id-

waduh…!!! Parah nie, cam mana nie..!!!!

Confirm la bro xmampu nak memiliki Nokia N8 jika dia dah join. Sure banyak point yang dia boleh miliki dari pembaca-pembacanya.. Bro pula penyertaan masih belum di approve nk dekat 2 minngu dah nie. Plz la Nokia, approve my account hurry.

Tak sabar nak blog bro mempunyai application sendiri di dalam handphone dan boleh di download oleh pembaca blog bro ke dalam handphone mereka.

Aduhai..!!!!!

Now bro lead dengan 100 point free from Nuffnang. But cam xberbaloi je. Other dah start buat promosi.

Please Hanis,

Biarkan la bro memiliki Nokia N8 tersebut. Please babies….!!

Menyesal pulak tak couple dengan Hanis Zalikha hari tue,kalau tidak boleh jadi pasangan blogger yang mampu memiliki Nokia N8. Yang paling malang bro xbergambar dengan dia. [sebab bro sedar, bro rendah orangnye]

Patut la Eyriqazz dok kelam kabut je bile workshop hari tue nk habis. Rupanya nak bergambar dengan Hanis. Mahu je report sama isteri dia yang tersayang. Betul x bean..? [kredit pic ke eyriqazz]

Ada orang nak tolak Nokia N8 yang baru dia guna 2 bulan sebab nak angkat iPhone 4. Warranty semua ada. Kualiti masih terbaik. Niat jual, bagi cukup duit nk beli iPhone 4

If ada yang berkenan hubungi bro ek. Harga RM1000 [buat owner Nokia N8 tue  lebih2 tue kira komisen la ek]

Bicara Bro :  Sudah beberapa email bro hantar kepada pihak Nokia, tetapi masih belum mendapat apa-apa result untuk applicaton bro. :(

Hope dalam 2-3 hari nie approve ek. Nanti bro boleh kongsikan cerita mengenainya di blog ini

Update terbaru : Korang boleh download applikasi blog bro ke hp korang melalui Nokia Ovi [download ek if korang hargai blog bro yang xde pe2 nie].