You are here
Home > Nuffnang > Nuffnang Membela Ular, Habis Blog Di Telannya.

17,652,176 total views, 6,368 views today

Nuffnang Membela Ular, Habis Blog Di Telannya.

Alamak,

Nuffnang rupanya ada membela ular [bukan malware] yang mampu menelan blog dan beberapa blog telah menjadi mangsa.

Asal usul ular ini adalah dari permainan “snake” pada hp nokia mula-mula keluar dulu.

Dan ular2 ini menelan berapa blog yang mempunyai feed yang telah didaftarkan melalui Nokia Ovi Application.

Nanti bro ada  masa, bro kongsikan serba sedikit pasal Nokia Ovi ini.

Di sini bro kongsikan beberapa blog yang telah menjadi mangsa kerakusan ular ini. Klik Nuffnang Nokia Ovi Blog App.

Bicara bro : Akhirnya application bro telah di approve oleh pihak Nokia setelah hampir 2 minggu menantikannya. Bersiap sedia la wahai Hanis Zalikha.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Nuffnang Membela Ular, Habis Blog Di Telannya.

    1. nak apply boleh je.. janji ada blog yang mempunya feed, sebab benda nie register dengan nokia..

      laman ular tue setakat tempat nk share app blog kita yang telah siap.. bagi menunjukan group nuffnang memang support Nokia Ovi ini 🙂

      bro dulu suka gak men snake nie… pernah member bro men sampai ular dah xleh nk gerak dah sebab dah full.. semua part dah jalan

    1. free je… yup share link kite.. tapi kena apply dulu la ek..

      if success.. applikasi blog kita boleh di sebarkan keseluruh dunia memalui Ovi

      nk tengok mesti mempunyai hp nokia xde la terkini sangat tapi memiliki ovi store di dalamnya

    2. yup…

      salah satu cara nak tambah pembaca, if dorang dah download dalam telephone mereka…

      dorang boleh membaca blog kita ketika berada di mana2… cuma ianya tidak dapat meningkat trafik kita je la kan T-T

    1. bro bosan2 kenkadang layan gak game ular nie…

      memang main berhati2 untuk pecah record…

      eh lepak wangsa walk ek.. ade masa jom lepak sesama nk x

    1. he..23x kenangan tue kan…

      bro dulu selalu gak main masa dok hostel… zaman nokia yg ade antena tue.. peh siap lawan dgn member sapa boleh pecah record

    1. xkeyang lagi tue… dia masih nak ada orang feed dia lagi…

      aduhai…

      siapa2 pun boleh join.. join Nokia Ovi.. tapi untuk sertai contest Nuffnang bro xpasti pula

Leave a Reply

Top