You are here
Home > 1001 Pictures > 3-0 Semalam, Mampukah Kita Pertahankan??

17,429,504 total views, 3,348 views today

3-0 Semalam, Mampukah Kita Pertahankan??

Semalam kita [Malaysia] menang ke atas Indonesia 3-0.

Mampukah kita mempertahankan jaringan yang kita kumpul untuk pusingan ke-2 di Indonesia nanti.

Apa-apa pun boleh terjadi dalam tempoh masa 90 minit. 3 jaringan tidak mampu menjamin apa-apa jika kosentrasi permain terganggu semasa berada di tempat lawan.

Anyway thank buat semua penyokong Malaysia yang sudi turun ke Bukit Jalil, mahupun Dataran Putrajaya or di depan TV.

Dapat juga tengok Heliza [buah hati tidak kesampaian bro], menyokong pasukan kita di Putrajaya

Bicara Bro : Malam tadi bro bermain untuk separuh masa pertama dan kedua di atas katil dengan dengkuran sebagai tanda sokongan dari bro [spoiler & penat meng”six pack”kan badan semula]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “3-0 Semalam, Mampukah Kita Pertahankan??

    1. Epal pun comey gak.. jom kuar date dengan bro he..23x

      tapi confirm la epal lagi tinggi dari bro kot he..23x aduhai…

    1. menang pusingan pertama je baru.. pe2 leh jadi dalam 90 minit akan datang he..23x

      selamat men laser.. klu main light saber cam dalam cite star wars tue… sure ramai yang masuk hospital…

      anyway.. rasanya malaysia mash belum sesuai jadi penganggur kejohanan bola sepak antarabangsa jika penonton masih terbawak2 moral yang kurang elok

    1. bukan kena stanby dengan player.. kena stanby dengan cermin mata n apa2 objek yg leh turun dari langgit

    1. tapi kena ingat gak.. Malaysia nie cepat mengalah di saat awal…

      riso pihak sana menggunakan kelemahan yang memang sejak azali dorang tahu…

    1. yup.. apa2 pun boleh jadi.. lagi2 kat tempat lawan yang kita tahu mereka agak membenci kita…

      doakan yang terbaik buat pahlawan kita

Leave a Reply

Top