You are here
Home > 1001 Pictures > Sesi Menukar Header Blog, Sila Jangan Jeles

17,421,395 total views, 3,216 views today

Sesi Menukar Header Blog, Sila Jangan Jeles


Dah lama bro tidak menukar header blog bro.

Rasanya ini kali ke-4 kot bro mendesign header blog bro.

Dan kali ini, bro ingin menjeleskan korang dengan header baru bro. Berserta dengan iPhone 4 yang selama ini bro impikan sampai termimpi-mimpi.

Ini semua gara-gara si Fazreen dapat review iPhone 4G dari Maxis.

Terus menjadi kegilaan bro 2-3 menjak ini. Sehinggakan si Azrul Hisham buat entry khas untuk bro.

Akhirnya kekecewaan bro terubat juga.

Insya’lah bro akan update mengenai iPhone di blog bro.

Nantikan la ek.

Peace..!!

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

64 thoughts on “Sesi Menukar Header Blog, Sila Jangan Jeles

    1. he..23x tertibe rasa cam pic ini je yang sesuai untuk dijadikan header blog ini.

      jangan la jeles…

      bro siap link kan ke blog mu

    1. maaf bro xmampu nak beri kat orang…

      dengar cerita ada blogger nak hadiahkan iPhone untuk contest dia…

      tapi xtau bila… masih syg kot dgn iPhone dia tue

    1. header biasa2 je kak…

      yang penting lokasi gambar ini di ambil. Leh datang selalu ke rumah akak.

      if nk baut contest besar2 cam nie… biar la ade kepentingan pada blog & owner.

      akak kne wat fan page juga la kak…

      if ada domain & hosting sendiri lagi best.

    1. boleh je… esok kot bro update mengenai iPhone nie..

      insya’lah if xde pe2 esok bro update pasal ini

    1. gaya kena ada walaupun papa kedana…

      even dah anak berderet… gaya perlu ada… baru dapat bukak cawangan

    1. nak ek.. amik la pic bro ini…

      esok kot bro update pasal iPhone berserta gambar2 yang lebih menghairahkan

    1. boleh je… amik la gambar tue if nk pinjam he…23x

      nantikan entry pasal nie di blog bro.. esok kot

    1. xbrape nk serasi kot…
      kalo iphone 4 tu keras mcm batu ok la…
      bro ni kalo ngamuk sume bende die campak….
      hahahahaha…
      kebenaran di hadapanku….

    1. wauh.. nk terase jeles.. usha entry bro pada hari sok ek…

      lagi banyak benda yang bro nk tunjukan….

      peh dasyat nenek tue ek… ke anak2 die beli pakai pakej family punya

    1. sebenarnye nk tukar header…

      sekali masa belek gambar dalam kamera.. cam gambar nie lagi menarik untuk dijadikan header huhuhu

    1. waduh… majuk pulak adik bro sorang nie…

      ala ucuk2 huhuhu… header bro tue dah cam langsir blog nie dah…

      eh lolly kan bz, mane ade mase nk terjah blog abgnye kan T-T

Leave a Reply

Top