You are here
Home > 1001 Pictures > iPhone 4 Dalam Gengamanku, Thank Nuffnang

17,433,211 total views, 876 views today

iPhone 4 Dalam Gengamanku, Thank Nuffnang

Thank buat rakan-rakan yang sudi mengomen di entry pasal bro bersama iPhone 4G di header blog.

Maaf buat semua coz membuat sesetengah dari korang jeles seketika.

Buat masa sekarang,

Hanya Maxis & Digi sahaja yang menyediakan pakej bersama iPhone 4. Dimana Digi melancaran produk mereka sehari awal berbanding dengan Digi.

Masih korang ingat contest yang dijalankan oleh Nuffnang yang memenangi iPhone 4G? Mesti korang nak tahu siapa yang menang?

Disini bro nak kongsi sekeping dua gambar untuk tatapan anda semua

Sesi membelek2 men touch2 iPhone 4

Puas hati coz banyak application boleh diguna pakai bersama iPhone ini.

Bro agak teruja bila pertama kali menggunaan iPhone ini, mungkin kerna bro xpernah menggunakan iPhone kot.

Touch.. touch.. touch….

iPhone di tangan kiri ku…
Tetttt di tangan kanan ku

Aku tak tahu apa yang akan nuffnang berikan kepada ku

Ops.. masih cuba menjeleskan korang semua.

Thank buat Nuffnang

Coz masih sudi mengiklan di blog bro yang tiada apa-apa ini dan traffic pun kurang ini.

Nuffnang masih sudi memberikan BE lagi selepas beberapa BE menjadi ME

Pe-pe pun jangan la cuak.. iPhone 4 ini bukan hadiah yang ditawarkan oleh Nuffnang pada minggu lepas.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

44 thoughts on “iPhone 4 Dalam Gengamanku, Thank Nuffnang

    1. he..23x berbelit2 ek…

      mane de la huhuhuhu…. lidah bro straight je lagi… kekdang je cam nk bercabang huhuh

      eh ape makne lidah bercabang tue ek

    1. sape yang fames aidi.. bukan mu ke lagi fames dari bro…

      lagi gempak dari bro…

      hari tue mu dapat blackberry kan

    1. kat blog nie sentiasa ade entry yang menarik..

      besa la.. tapi kebanyakannya hanya rapu rapan dan terselit sedikit moral value

    1. huhuhu best if rase iPhoe tue berbaloi untuk kita..

      xbest bila beli mahal2.. xsanggup nk baling kat dinding

    1. doa la dorang wat contest dalm bentuk cabutan bertuah..

      malas nk wat entry banyak2 tahu2 hadiah sebijik je

  1. hahaha…giler femes ko bro…baru aku tau selama ni aku berkawan celebriti blogger…hehehe..cayaa r broo…hehe..salam perkenalan..huahuahuahuaaa

Leave a Reply

Top