You are here
Home > 1001 Pictures > [Post Moterm] Gathering GengBlogger @ Shah Alam 2010

17,283,981 total views, 2,463 views today

[Post Moterm] Gathering GengBlogger @ Shah Alam 2010

Alhamdulillah selesai sudah gathering gengblogger yang di adakan di area shah alam.

Dan ianya berjaya mengumpulkan lebih ramai blogger berbanding gathering di Putrajaya terdahulu. Thank buat semua rakan-rakan yang sudi memeriahkan gathering kali ini.

p/s- maaf jika gathering kali ini bro agak pasif berbanding dengan gathering di putrajaya or tempat-tempat lain.

Keadaan bro tidak mengizinkan bro untuk terlalu aktif. Sorry buat orang-orang kuat gengblogger, coz bro tidak banyak menyumbang tenaga untuk gathering kali ini.

So di sini bro ingin berkongsi serba sedikit pic [yang 100% bukan bro amik] & cerita [100% bro karang he..23x] untuk tatapan pembaca blog ini.

100% gambar ini di cilok dari facebook [bukan facebook bro ek]

Gambar semasa mula-mula datang,

Joe siap ugut bro if sampai lambat, xboleh main bowling he…23x Dia takut kena bayar, if kalah dengan bro la tue kan.

Tue pasal, sampai2 je terus mendaftar. Takut xlayak untuk bermain bowling he..23x

Tengok tue,

Punya xnak bagi bro main,sampai cari nama bro pun xjumpa,

“Joe, nama bro atas sekali no. 2 bawah nama Syahirul, bro kan antara yang terawal mendaftar he..23x”

Gambar bro dengan Mr Pirat, Izee,ย  Lyla & Tun Teja.

Cuba korang cari kepelikan dan keanehan gambar di atas he..23x

Suka ceria di tempat bowling, sambil tunggu team-team lain habis bermain

Pic bro bersama artis blogger Ajwin Ajeera… Dulu mase umur dia 17 tahun, dia minat lepak blog bro he…23x Still comey cam dulu… Tapi bro je la.. dah kurus cam orang sakit sekarang nie.

Port berbuka di Dataran Shah Alam,

Terlambat datang, dok kat hujung-hujung je la bersama Khaizarien, Eazy-Izzuddin & Kak Syikin.

Gambar kontroversi,

Bro bermanja bermesra berbuka bersama Jard @ Zarah. Selalu bersama, tapi asal kol je. Bro akan tanya, “siapa nie ek” sorry xminat save no orang he…23x

Sesi bergambar sebelum bersurai.

Comey la milo nie… Awat dah stop minum milo ek…

Sesi tambahan di Restoran Ali Corner, Syesyen 13 Shah Alam.

Pic tambahan,

Bro di dalam Komik : GengBlogger Gathering [klik link if nak baca komik nie] Sokonglah industri komik tempatan he..23x

Sudi-sudilah layari page BroFramestone In D’ House untuk mengetahui perkembangan bro….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

59 thoughts on “[Post Moterm] Gathering GengBlogger @ Shah Alam 2010

    1. xpe xpe..

      next gathering join la ek… bg kurang rase jeles tue

      insya’lah akan dibuat selepas raya nie

    1. tue la.. 2mingu puasa nie.. bera bro jatuh byk sih.. nk dekat 10kg…

      tue la riso gak if bro ade pe2 penyakitkan huhuhu

    2. tue la pasal…

      tp cam xberani nk check je…

      nie pun bro dah kembali berselera nk amakn.. hope berat bro kembali normal ek….

    1. tue la.. klu nazz jumpe bro pun mesti nazz perasan ade beza bro skerang dgn beberapa bulan lepas kan he..23x

  1. ahaha.cool.lama gila awin baca blog bro.kite pn dah lame la bace blog bro.sejak awal2 blogging dulu tp jrg komen je.hihi.milo dh xsedap.skrg dh high taste,minum hot choc. ;D

    1. yup dah lame dah die bace blog bro… milo pun if xsalah bro dah lame bace blog bro kan huhuhu

      yup bro perasan dah lame milo xdtg sini komen he…23x milo bz ek…

      yup bro pun xsuka milo.. tp suka pada pemilik blog milo he..23x

    1. katun tue bukan bro yg wat la.. tp joegrimjow yg wat he…23x

      yup b4 this berisi.. cuba tgok pic bro 2mgu lepas…. berbeza sesangt.. cam joe, syah, ariff ayong fazreen sure prasan coz dorg sellau lepak dgn bro

  2. wah best2.. bro… nak datang ..tapi ada kursus satu ngan ahad… sedeynya…

    gambar kepelikkan.. ada sorang pandang lain.. tengok orang main bowling kot?? huhu

    1. tue la zik… mybe bukan rezeki kita untuk ketemu kan…

      next event kot jika berpeluang huhuh

      he..23x nampk pun zik.. die tue ade prob sikit kot.. org len pandang kemare lain die pandang kamera lain

    1. insya’lah.. boleh je.. pe2 roger bro kat blog….

      cdg nk wat mini gathering main bowling.. nk join x.. Pj n Izee nk join.. Teja pun smaa he..23x

      mahu xterselit.. he..23x comey x pic sendiri masuk blog bro

    2. eh.. xleh di wakili oleh orang lain.. harap maklum ek….

      ala xpernah main la.. kne main.. ke nk bro ajarkan he..23x

    1. tue la…

      tukang amik pic katekan he..23x n situasi mendapat izin n kebenaran he…23x

      awat xterlintas nk ajak Vic join sama ek…

    1. he..23x tau xpe huhuhu

      sume pic di cilok… xmampu nk beli slr…

      len la kerje bawah joe kan… dah 3x joe offer kerje bawah joe he.,..23x

      kne bagi cukup 44x he..23x

    1. ery dok bz bergambar dengan peminat2 ery… bro gak ery sisihkan…

      pangil bro pun untuk pegang kamera n tangkap gambar ery je T-T sdih tau he..23x

      len kalijumpe.. kite pic same2 ek

    1. maaf bukan xnk masukan… tp kumpulan dua bukan kumpulan bro he…23x

      eh cemerlang ke..???

      bro suka badan cam kamu.. dulu bro sedap2 je badan.. nie dah kurus gile.. oh tidak….

      riso ade penyakit la pulak

  3. bro bro bro.. patut la nampak tak agresif sangat.. takpe bro.. janji best.. berjaya jugak kali nie kan.. nampak tak gambar kat atas tue (budak baju merah).. sy sedang kusyuk ushar bro tue.. hahha..

    1. he…23x awat mu kusyuk usha bro ha he…23x

      sorry la coz kali nie bro xleh nk agreesif sangat… mmg keadaan bro xmengizinkan bro untuk terover he..23x

      maybe next event gengblogger kot..

      lagipun bro tengah mencari kerje nie.. hope ade la mane comapny yg sudi amik bro jadi programmer kat tempat dorg huhuhu

    2. biase la.. peminat bro.. hehhe.. bulan puasa kot.. tak leh agresif sangat.. nanti penat.. hahha..

      Gud luck bro.. semoga dapat cari kerja cepat.. =)
      amin~

    3. he…23x sejak bile mu jadi peminat bro nie he…23x

      atenye kan dah berbuka time tue, xkan penat kot.. ke penat wat ape tue kan he…23x

      thank Cha’on… ade mase lepak same2 lagi ok… doakn yang terbaik buat bro….

    1. maaf xsebut nama kamu he…23x

      comey pe pic kamu tue kan.. sebab tue bro buh kat blog ini…

      insya’lah lain kali ketemu, kite bertegur sapa ek

  4. wow, beshnye gak….rugi tak dpt join…sob2…nnti gath bbuka puasa pasti takkan ku lepaskan.huhuhu…..anyway, thanks for sharing the photos…kalo tag skali ngan name or blog empunye lagi cun…haha..at least we know who is who..tapi rasenye lebey bagus org2 yg dtg jer tau..abaikan..

    salam merdeka dr sy…

    1. xpe la.. next gathering kita masih boleh ketemu [jika di izinkan olehNya]

      gamabr nie sume bro amik kat facebook… so kebanyakan gambar sudah di tag ke facebook pmilik muka-muka ini he..23x

      salam merdeka juga buat kamu

      insya’lah nnt bro wat check list mereka yang join gathering nie

    1. ala jangan le bersedih….

      bukan xde pic mu.. mgkin lensa kamera gagal mensnap muka mu…

      besa la… dah nama pun bukan kamera kite kan

    1. sorry la xde pic kamu dalam entry ini.. bro hanay pilih gambar2 tertentu je untuk di masukan dalam blog ini

Leave a Reply

Top