Alhamdulillah selesai sudah gathering gengblogger yang di adakan di area shah alam.

Dan ianya berjaya mengumpulkan lebih ramai blogger berbanding gathering di Putrajaya terdahulu. Thank buat semua rakan-rakan yang sudi memeriahkan gathering kali ini.

p/s- maaf jika gathering kali ini bro agak pasif berbanding dengan gathering di putrajaya or tempat-tempat lain.

Keadaan bro tidak mengizinkan bro untuk terlalu aktif. Sorry buat orang-orang kuat gengblogger, coz bro tidak banyak menyumbang tenaga untuk gathering kali ini.

So di sini bro ingin berkongsi serba sedikit pic [yang 100% bukan bro amik] & cerita [100% bro karang he..23x] untuk tatapan pembaca blog ini.

100% gambar ini di cilok dari facebook [bukan facebook bro ek]

Gambar semasa mula-mula datang,

Joe siap ugut bro if sampai lambat, xboleh main bowling he…23x Dia takut kena bayar, if kalah dengan bro la tue kan.

Tue pasal, sampai2 je terus mendaftar. Takut xlayak untuk bermain bowling he..23x

Tengok tue,

Punya xnak bagi bro main,sampai cari nama bro pun xjumpa,

“Joe, nama bro atas sekali no. 2 bawah nama Syahirul, bro kan antara yang terawal mendaftar he..23x”

Gambar bro dengan Mr Pirat, Izee,  Lyla & Tun Teja.

Cuba korang cari kepelikan dan keanehan gambar di atas he..23x

Suka ceria di tempat bowling, sambil tunggu team-team lain habis bermain

Pic bro bersama artis blogger Ajwin Ajeera… Dulu mase umur dia 17 tahun, dia minat lepak blog bro he…23x Still comey cam dulu… Tapi bro je la.. dah kurus cam orang sakit sekarang nie.

Port berbuka di Dataran Shah Alam,

Terlambat datang, dok kat hujung-hujung je la bersama Khaizarien, Eazy-Izzuddin & Kak Syikin.

Gambar kontroversi,

Bro bermanja bermesra berbuka bersama Jard @ Zarah. Selalu bersama, tapi asal kol je. Bro akan tanya, “siapa nie ek” sorry xminat save no orang he…23x

Sesi bergambar sebelum bersurai.

Comey la milo nie… Awat dah stop minum milo ek…

Sesi tambahan di Restoran Ali Corner, Syesyen 13 Shah Alam.

Pic tambahan,

Bro di dalam Komik : GengBlogger Gathering [klik link if nak baca komik nie] Sokonglah industri komik tempatan he..23x

Sudi-sudilah layari page BroFramestone In D’ House untuk mengetahui perkembangan bro….