You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Ku Mengharap Kan Ramadhan Kali Ini Penuh Makna

17,436,624 total views, 479 views today

Ku Mengharap Kan Ramadhan Kali Ini Penuh Makna


Ku mengharapkan ramadhan
Kali ini penuh makna
Agar dapat ku lalui dengan sempurna

Doakan yang terbaik buat bro, si dia bro dan rakan-rakan seperjuangan bro.

Tak disangkai dugaan di awal Ramadhan lebih terasa berbanding dugaan yang bro hadapi di awal Saa’ban atas kehilangan arwah nenek bro.

Perkara ini,

Bro betul-betul memerlukan kekuatan,

Dari orang yang selalu berada di sebelah bro, disekeliling bro, di alam maya bertapak di blog bro. Tanpa korang, siapalah bro kan.

Banyak yangbermain di fikiran bro sekarang nie,

Harap bro tabah menghadapi Ramadhan untuk tahun nie.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

30 thoughts on “Ku Mengharap Kan Ramadhan Kali Ini Penuh Makna

    1. bro mmg kuat… tapi keadaan sekeliling saja yang tak kuat…

      moga yang terbaik buat bro.. jika di takdirkan bro akan pergi.. biarkan bro pergi huhuhu

      selamat berpuasa buat usagi chan

    2. sedih la.. isk3!

      jadikan keadaan sekeliling tu kuat mcm bro gak.. sama2 kuat baru la heppi..

      InsyaAllah DIA akan memberi yg terbaik utk bro.. berdoa jela caranya..

      hehe.. best lak nama usagi chan.. 😛

    3. ops.. he..23x

      pakai la nama usagi chan.. jgn tnye cam mne bro leh spontan cakap nama tue ek huhuhu

      yang lain pn tgh mencari kekuatan….

      tgu je la ek

    1. selamat berpuasa juga buat kamu…

      ramadahn tahun nie byk betul dugaannya… entah la.. bro hanya hamba, Dia yeng menentukan..

    1. Thank Vic..

      cadang cam lepas berbuka nie mahu pulang ke Tg Malim

      Vic ada kekosongan x kat tempat Vic, untuk HR…

    1. yup mmg tgh gundah dula na… thank amy.. bro hargai sesangat..

      Maybe esok bro akan mula melakukan hijrah lagi dalam hidup bro

      ala klu ade makne pun xpe.. bro ok je… ye la nk gak rase ramai2 rindu kat bro

Leave a Reply

Top