You are here
Home > Al-fatihah Buat Arwah > Al-Fatihah Buat Arwah Nenek Bro

17,440,399 total views, 4,254 views today

Al-Fatihah Buat Arwah Nenek Bro

Al-fatihah buat arwah nenek bro yang kembali ke ramatullah tepat pukul 6.30 petang 1st Saa’ban iaitu sebulan sebelum umat islam menyambut puasa.

Bro menerima pangilan telefon dari ayah bro semasa dalam perjalanan pulang dari tempat kerja.

Ini sekadar update..

Arwah lahir pada tahun 1913 dan pergi pada 2010

Mempunyai 6 orang anak dari 2 perkahwinan.

Masih lagi menanti saudara mara jauh untuk tiba ke sini. Sejak malam tadi tidk henti-henti saudara jauh dekat berkumpul.

Harap ini, dapat mengeratkan hubungan kami yang ada tikanya keruh tanpa titik noktah.

Mungkin ini yang diharapkan oleh arwah.

Al-fatihah buat arwah nenek bro,

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Al-Fatihah Buat Arwah Nenek Bro

    1. amin..

      Thank Jaz…

      ringgan je semasa aku usung jenazah dari rumah ke tanah perkuburan…

      bila nk dekat sampai tertibe terasa berat.. aku dah rase cuak dah,.. sekali pandang belakang…………

      la 4 orang je ke yang angkat.. yg len awal2 dah larik… ceeeeet patut la berat he..23x

    1. thank nazz,

      malam tue cancel tgk wayang… time nk balik bro dapat call terus je bro balik kg….

      selamat ade kak atie temankan.. tp yg lebih2 sedih kak atie la… he..23x coz kak atie rapat dengan arwah

    1. meh la rindu kat bro luqman n sara juga huhuhu

      anyway thank hazzy

      p/s- nk sebut hazzy nie dah cam sebut hazard.. terus teringat tempat kerja hazzy

    1. Thank huhhuhu

      p/s- sorry xjejaki lagi blog mu… keadaan bro xmengizinkan bro melawatinya

    1. Thank Joe

      mmy bro suruh lin sampaikan.. coz bro xde no tepon joe or mybe bro lupa nak save T-T

Leave a Reply

Top