You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Kes Buang Bayi Tahun Baru

17,437,108 total views, 963 views today

Kes Buang Bayi Tahun Baru

he..23x entah tong kitar semula nie masih berfungsi ke x, bro pun xtau.

Yang pasti sekarang dah kurang iklan iklan kitar semua, tetapi bertambah-tambah pulak pengutip botol n besi2 kat rumah orang he…23x

Tue belum kira yang terlibat dalam pembuangan bayi lagi.

Yang dapat bro utarakan disini,

Kebanyakan bayi yang di buang & tersiar di dada akhbar mahupun di tapak perlupusan sampah merupakan bayi tahun baru.

Percaya atau tidak..??

Kalau di ikutkan pengiraan bro la kan,

Mereka semua di hasilkan sepanjang tempoh cuti sekolah hujung tahun yang merupakan musim mengawan bagi yang halal bahkan juga yang xde sijil nikah.

Time tue juga di serikan dengan musim hujan yang meningkatkan kadar mengawan bagi beberapa jenis haiwan seperti katak & juga yang membuang anak he..23x

Kita nantikan pula bayi valentine.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Kes Buang Bayi Tahun Baru

  1. musim mengawan?… hak!3

    xde agama cmtu la jdnye.. dh mcm haiwan dah.. haiwan pun tau sayang kt anak2 die.. manusia..? huh.. pandai wat je xpndai nk jaga.. eh! xpndai wat la tu sbb tu bleh termengandung.. hu3.. 😛

    1. yup musim mengawan he…23x

      yg ada agama pun cam tue jugak…

      atenye, jangan la pepandai nak wat if xexpert.. terpancut dalam, kan dah ngndung..

      wat penat je 7e jual kondom 24jam he..23x yang menjadi mangsa..??

      melayu gak kan

    1. yup…

      mungkin senang.. sebab yg susah nk beranak ini sebab nak gugurkan satu persatu dosa.. Itu la keistimewaan yang diberikan oleh Allah swt kepada perempuan yang beranak

    1. mahu xpandai….
      dari sekolah rendah diajar mengira 1.. 2… 3…. (wat suara iklan susu kat tv tue)

  2. rasanya br 2 hari lepas my hubby ckp ttg musim mengawan n buang bayi nie…mcm yg bro ckp la..dia pun fikirkan yg sama…setiap kali tahun baru or hari merdeka…that’s why bala x putus2 turun…

    1. nmpknye bro n hubby izzan mempunyai pandangn yang sama n kmi serasi he..23x

      tgu la pulak lepas nie baby valentine

Leave a Reply

Top