You are here
Home > Uncategorized > Gathering Twitaholics and Bloggers at Sungai Gabai

17,433,296 total views, 961 views today

Gathering Twitaholics and Bloggers at Sungai Gabai

[Pic bro bersama ofismate semasa berada di Sungai Gabai].

Bro just nak invite korang yang kaki twitter dan bloggers. Yang kaki photography pun boleh juga.

Lokasi Sungai Gabai, area Hulu Selangor pada 1st August 2010 dari pukul 9pagi sampai korang rasa nak balik.

Boleh juga bawa rakan-rakan 🙂 Bawak makanan sendiri. Tapi jangan la kedekut dengan member2. Berkongsi lagi ok, untuk mengelakkan pembaziran.

Jom kita berjinba-jinba di Sungai Gabai…

Info tambahan akan diberitahu kelak… Info lebih boleh usha ke facebook event ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Gathering Twitaholics and Bloggers at Sungai Gabai

    1. ops huhuhu kantoi sudah

      kate orang la kan.. pengaliran udara perlu lancar.. baru sihat walafiat…

      xde la mati kelemasan huhuhuu

    1. xpe2… bro dah bagi no tepon kat email kamu…

      sorry sesangat bro jenis jarang mintak no tepon… tp rajin mintak Fb orang je he…23x

      denagr cite xramai perempuan kan…. T-T

    1. alamak…

      xpe la.. next time ok huhuhu

      geng blogger aku cam termiss something… nnt aku roger balik coz cam xdengar ape2 planning terbaru dorg huhuhu

    1. ops huhuhu

      jgn di sensasikan cerita ini.. bro mmg suka berkain pelikat lepas mandi sungai huhuhu

    1. congkat kat mne ek..???

      gabai nie banyak jeram.. ade yangtgi sampai la ke rendah…

      congkak ke congkat nie.. if congkak.. kedudukannye xde la jauh sangat dari gabai

Leave a Reply

Top