From Gabai With Love

16,897,912 total views, 2,123 views today

From Gabai With Love

From Sg Gabai with Love

Ops dh nak dekat seminggu baru bro dapat update pasal nie coz pic baru di upload ke facebook pagi td.

So korang layan la ek pic2 comey ofismate bro [layan tengok n komen je, bukan mintak no tepon kat bro ek]

Location : Sungai Gabai, Hulu Langgat

Tarikh Keramat : 12th June 2010

Kapasiti : Menemui ceruk jeram semak belukar kawasan rekriasi ini.

Moh kite cuci-cuci mata ek.

Ku petik gitar akustik ini
Dengan harapan dia mendengar
Melodi indah yang ku cipta
Hanya untuk luahkan rinduku padanya

Laki orang yang terhangat di pasaran.

Meh anak papa…

Product terbaru…

Sampoo tanpa buih he…23x

Seribu Kenangan + Makian

Xperlu pergi Sunway Lagoon huhuhu…

Gelongsor la puas. Xpuas..?? Try yang sebelah atas pulak.

Gambar tercomey bro bersama mereka…

Ops sape yang merabe bro ek, sampai xleh nk cover macho nie.. Baik ngaku cepat huhuhu

Akibat kepenatan gambar kami di MamaRazzikan

Sape yang paling comey ek.. Komen dengan ikhlas huhuhu

Gambar DesignelMedia Sdn Bhd yang terlampau di sini.

Sila tengok, siapa yang paling terlampau huhuhu

Kredit all picture to :- fanapicaholic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

  1. gabai mmg terbaik, tp lepas hbs mandi, turun dr gabai, loggar lutut bro.. haha.. kenangan..

    4 tahun lps 1st n last time feez pegi.. tak larat nk menanggung kelonggaran lutut.. wakakkaa

    1. jgn kata time turun.. time naik pun dah longgar satu badan dah pun he…23x

      tue pasal bro kul 7.30 pagi naik… turun pun nk dekat kul 4ptg coz fikir nk turun ke x nk turun ke x he…23x

      nie kali ke-2 kot bro g sini huhuhu

    1. bro xde port lain la yg best….

      nie pun idea last je nie.. coz rase xde tempat yg menarik n seronok nk lepak reramai….

      tue yg kul 7.30 pagi dah terpacak kat gabai… takut xde tempat nk meronggeng reramai huhu

      congkak bro pernah g sekali je kot.. bosan..

      if ade port yg menarik.. inform je bro… no hal punya

    1. awat terase cam hemo-hemo je yang komen di blog bro huhuhu

      mane de romantik la… mahu romantik sama bro..?? meh sini… ade bahu untuk mu

    1. ops..

      kan pelekat ini la yang menarik perhatian org sekeliling hhuhu

      rso gak terlondeh.. xpasal2 byk mate yg memandang nnt

    1. oops knpe dengan kain bro he…23x

      bro klu g drive dari Kl ke Ipoh pun sure pakai kain je… he..23x

      jgn riso.. sure xterselak.. melainkan klu ade yg selak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *