You are here
Home > Pengalaman > Hari Terakhir Sebelum Bersara

17,449,399 total views, 1,868 views today

Hari Terakhir Sebelum Bersara

Broframestone tempat kerje

Assalamualikum wbt & salam sejahtera.

Yup hari nie, bro last berkerja di sini. Minggu depan akan bermula kerjaya baru bro di tempat baru.

So pagi ini, bro nak berkongsi segala kenangan yang semasa bro berkerja di sini selama setahun setengah. huhuhu T-T

Tahun 2009

Committee Member for International Conference 2009

With Dr. Anne Reeve

Kebanyakan masa bro spend bersama dia n she is nice person that i love talk with.

Perangi H1N1, Kami sudah bersedia, anda pula..??

(Pasukan  Penjaga Keamanan Bandar Kasukabe)

Buzday Kak nor bersama otomen-otomennya

(p/s- kak nor dah curi otomen ek, patut la xde atas kek tue dah)

NCDRC UPSI Selamat Hari Raya

Gambar ucapan hari raya dari NCDRC.

Ramai dah xde dah T-T, now then bro pulak pergi (lagu background – Kau Pergi)

Dato' VCMajlis Jamuan Hari Raya bersama Dato’ VC

Tahun 2010

Gambar organisasi NCDRC awal January 2010 sebelum beberapa staff dipindahkan bawah JPM + Sorang masuk sekolah semula.

Bersama Kak Nor, Kak Linda + Fab (exchange student from Thailand)

Majlis perpisahan dengan Leman (Ex-school mate bro + Ex-Officemate dan bukan Coffeemate he..23x)

Mantanee Saratis2Majlis perpisahan dengan Mantance Saratis @ Fab (Exchange student from Thailand)

Maaf gambar sikit je, coz jarang bergambar he…23x

Anyway thank buat :-

LeezaRule – yang telah membawa bro berkerja di sini

Prof Madya Dr. Sali – yang banyak memberi tunjuk ajar kepada bro

Pn Naida – yang sudi melayan kerenah anak buahnya

Kak Nor & Kak Linda – yang sudi menjaga adik kesayangan dorg (sayang la sangat)

Staff baru dan staff lama termasuk staff2 dari PTJ lain seperti Pusat ICT, Pusat Bahasa Moden & PTPM & Pusat pengangkutan (yang sudi sediakan driver + kereta tiap kali bro outstation).

kredit pic :- kesemua gambar-gambar dalam facebook korang he..23x

Pic atas sekali merupakan meja bro

Thank buat rakan-rakan yang sudi wish buzday bro semalam di blog + facebook. Thank juga bagi sesiapa yang join contest bro.. masih ada masa lagi nie

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Hari Terakhir Sebelum Bersara

    1. entry 2minngu lepas bro ade bgtau nama company baru tue he…23x

      ala tunggu la entry bro akan dtg… kot2 bro masih boleh bebrlog lagi kan

      eh ermmmmm….. yup tgh bukak blog [kantoi sudah]

    1. Tue la…

      Kenangan banyak sangat… sedih pun ada..

      Tapi xpe… nk gak cari pengalaman baru.

      bro pindah dok Kelana Jaya semula… kerje sane

    2. rasanya gitew la… tp tgu je la nnt ek..

      tp zuriey kne ingat.. nnt bro dah xjadi blogger tegar dah T-T

    3. insya’lah pasti ada entry yang diautopublishkan…

      cuma mungkin entry teu xhidup je la

    1. gitew la.. nk wat cam mne kan huhu

      insya’lah.. bro dari awal bulan 4 hari tu dah dpat offer tapi xpergi2 lagi nie huhu

    1. yup eazy…
      coz lepas nie bro akan kurang berblog…anggap je la cam dah bersra he..23x

      thank ek eazy… moh la join contets bro huhuhu

      bj kuning??
      oh ehem2 eazy ek… xleh je adjust untuk bro

    1. yup dah tinggal dah pun T-T

      tetap gak kita xketemu ek…. mu masih ade kat upsi lagi ke or tgu convo baru ade

Leave a Reply

Top