Cara Membuka Pintu Hati

Assalamualaikum wbt

Tips yang ingin bro kongsikan hari ini berkaitan “Cara Membuka Pintu Hati” wanita yang pintu hatinya telah tertutup.

Ingat pintu hati, bukan pintu rumah or pintu bilik. Yang tue bro xleh nak nolong.

Karang korang ingat bro nak ajar cara nak pecah masuk rumah or bilik anak dara [yang pintu hatinya dah tertutup].

Untuk membuka pintu hati yang telah ditutup, anda perlu mengetahui beberapa perkara. Dan anda juga perlu menguasai beberapa ilmu dalam usaha memecah masuk hati wanita tersebut.

Tip ini berkait rapat dengan kerjaya seorang tukang pecah pintu rumah

Anda perlu mengetahui;

Jenis Mangga & Kunci yang digunakan

Maksud bro di sini,

Punca kenapa pintu hatinya di tutup. Adakah kerna membenci jantan [jantan tau, bukan lelaki], atau kerna ada sejarah hitam terpahat di hatinya [siapa tahu kan huhu]

Jangan lupa, kena pastikan juga mangga & kuncinya tidak rosak. [meant tiada orang cuba membukanya secara paksa]

Anak kuncinya atau Peralatan membuka kunci.

Bila dh tahu jenis mangganya,

Baru anda boleh mencari anak kuncinya. Xpun peralatan [tools] untuk membuka kunci.

Ala, tang nie bro xleh nak ajar banyak2. Korang tengok la cam mane pakar bukak kunci membuka kunci. Jangan tiru pakar bukak kunci kereta orang. [if wat secara amal xpe, jangan wat kerna nak larikan kereta orang]

Maksud bro di sini,

Anda dah tahu punca kenapa pintu hatinya tertutup. Maka anda perlu mencari solution untuk membukanya. Pastikan anda tidak menggunakan paksaan untuk membukanya. Hati wanita kan sensitif. Ada je cara nak membukanya. Usaha tangga kejayaan.

Jangan pula anda berputus asa then menyebabkan pintu lagi tertutup rapat [sian kat orang lain, di atas kecuaian anda sendiri] dan tolong jangan bersifat kejam pada wanita tersebut mahupun oarang lain [alang-alang aku xdapat, jangan harap korang boleh dapat he..23x]

Cara membukanya.

Even kita dah ade kuncinya perlu ada cara untuk membuka.

Maksud bro disini adalah cara mengayat.

Besa la perempuan nie, mudah je nak dapatkan perhatian mahupun membuat mereka bersedia @ merelakan [erti kata lain bagi chance kat kite untuk cuba nasib, kalau betul caranya]

Dan anda perlu ingat nawaitu anda,

hanya untuk memiliki hati, bukannya perawan. Lelaki zaman sekarang nie pelik sikit. Sikit2 nak itu aje.

Berhati-hati dengan pintu yang hanya boleh dibuka dengan code.

Cam pintu keselamatan la, even dah leh bukak perlu ade authorize code baru boleh go through kan.

So pe2 pun anda perlu mintak izin dari empunya hati & juga empunya diri. Jangan lupa kepada mak bapak dorang. Baru diberkati hubungan & usaha anda selama ini.

Kalau boleh,

Dah dapat tue, jangan tunggu lama-lama. Langsungkan terus, dan jaga dia seperti anda menjaga maruah anda [melainkan anda tiada maruah] he..23x

He..23x bagus tul bro nie bagi tips ek. Bro baleh ajar je tapi xleh nak amalkan. Karang xpasal2 3-4x bro ajak datang kenduri bro.

Fikir2kan & jangan amalkan he..23x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6,118,044 total views, 8,795 views today

Lazada Malaysia
Antara Top Blogger - Travel, Parenting dan Lifestyle di Malaysia. Berkerja sebagai Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan seorang anak (belum plan nak tambah lagi)

52 thoughts on “Cara Membuka Pintu Hati

    • he..23x mane leh men agak2 nie.. xaci he..23x

      yup ini yang ingin bro kongsikan… xsalahkan.. ok la.. thank buat elle.. maaf bro xcreditkan nama elle

    • yup betul tue elle.. sebelum apa2 terjadi.. baik bro xbuh ape2..

      xpasal2 jd cam semalam tue.. punya panjang bro taip.. tang tue je die pandang he..23x

    • he..23x tang mane yg wat ReD rasa nak khwin tue he..23x

      xkan ayat last kot.. riso dikebas la tue ek

  1. betul apa yang bro tulis. mengikut pengalaman saya yang hampir sama seperti yang bro tulis diatas tu, orang pompuan ni tak boleh dipaksa- paksa.

    dia akan terima kita kalau dia betul2 bersedia dan yakin. kalau tidak, jangan harap la.

    bab kalau ada pengalaman sejarah hitam ni memang perit nak ubat. kita kena bimbing dia, kena bagi semangat dan juga kita kena bagi dia percaya 100%, tak pun 70% pada kita. lepas tu insyaallah dapat

    • betul ke??

      bro just merapu rapan je… dari pe yang bro perhatikan.. dari mana ilmu bro praktikan je he..23x

      ops pengalaman hampir sama ek.. kat sape ko praktik kan.. sape la insan yang jadi mangsa ko tue ek..

      pe2 pun jgn permainkan hati mereka ek

      tang sejarah hitam tue mmg susah nk diubati..tp ada je caranya… jgn terilap langkah je.. karang lagi gelap sejarah hitamnya

    • ops he..23x

      dah lama xberbicara cam nie.. selalu berbicara secara lisan je.. cuma terentrykan pula di sini…

      ops mane de mantop la.. besa je2… insya’lah bro masuk debat xpernah xleh jawap jika berdebat he..23x

      bro suka sangat.. teringat zaman memuda dulu

    • thank… ala besa2 je…

      sama je cam entry2 bro selama ini.. cuma lately bro bz dengan kerjaya n xsempat nk wat entry2 cam nie

      anyway.. thank coz sudi jejak blog bro

    • he..23x

      mne de bijak.. biasa sahaj…

      aku ade ilmu.. cuma aku rasa diri ini tidk layak praktikan.. klau terpraktik karang sian pulak bagi mereka2 yang single he..23x

      maaf, kau masih tidak layak menjadi anak buah ku… sebab nawaitu ko tidak menghalalkannya

    • ops… pintu neraka je aku xnak bukak he..23x

      he..23x mne de teror la.. just bagi cara je.. usada tawakal n praktikan terserah pada yang ikhlas melakukannya

  2. hahaha..bkn kemain bro mmberi tips ek.. :)

    bagus2..sekurang2nye kpd lelaki2 yg bc entri bro ni tau yg hati wanita ni bkn bleh diterjah sesuka hati..kena le pndai2 amik hati kn..baru le wanita boleh terima.. :)

    • mane de ke”main” la… bro betul2 ikhlas memberi tips ini untuk mereka yang betul2 memerlukan..

      cam bro xperlu kot.. karang bro praktikan.. mahu terkejut koarang 2-3x bro jemput datang kenduri.. so bro bagi chance pada mereka yang lebih memerlukan

      entah la… xtau la ade lelaki ke x yg nk bace entry ini n mengamalkan nya…

      bro tujukan entry ini khas buat sahabat bro yag telah tutup pintu hatinya buat lelaki…

      tp bagi bro.. no prob je nk bukak.. tp bro rase bro xlayak.. biar la org lain kan.. bro xrugi pun

    • yup.. perempuan memang xboleh dipaksa… tp ramai juga laki yang memaksakan

      tue la.. tp laki yang pndai wat pintu hati wanita terbuka.. hope yang baik2 la ek

      klu x, ada yang diserah nnt.. siapa yang tahu kan

    • aku bukan dr cinta la he..23x

      tip nie aku xleh nak pakai… so aku turunkan kat orang lain

    • eh Jaz.. awat nk pelajari balik tips ini…

      buat kat isteri xpe… jgn orang lain…[if nak buat pun pastikan niatnya ikhlas] he..23x

  3. setuju sgt dgn last statement bro. bila dh dapat, jangan tunggu lama2. kan bro kan? membina masjid dengan segera agar terhalang daripada segala dosa dan noda. kan? kan?

    • he..23x thank coz setuju dgn statement last bro tue…

      yup betul tue.. jangan tunggu lama-lam.. nanti lama-lama he..23x

      memang elok jika nak bina masjid.. tp orng sekarang nie menyukarkan lagi masjid untuk dibina

    • nk bina masjid nak wat besar2an… bukan nk tengok pada kemampuan…

      terpaksa pinjam sana sini… yang merana lepas masjid dibina… Facilities xmencukupi la.. itu la ini la

      he..23x

    • mane de confirm la… n bro bukan dr cinta huhuhu…

      ops he..23x ade sape2 yang ada masalah ke… krg xpasal2 baru luahkan terus isikan cawangan kosong bro huhu

  4. Bro..awek aku dh tglkan aku la bro..pintu hati die dh tertutup utk aku die ckp..huh mcm2 care dh wt..x berhasil gak.

    .lepas je kursus kahwin die trus nk putus..sebulan aku x dpt kontek die..alasan die dh xthn ngn prangai aku..die betul2 keras hati..xnk jmpe,mesej n angkat call aku..xtau dh nk wt cmne bro..

    bantu lah aku bro..dh nk raye ni..sakit n menderita aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge