Assalamualaikum wbt

Tips yang ingin bro kongsikan hari ini berkaitan “Cara Membuka Pintu Hati” wanita yang pintu hatinya telah tertutup.

Ingat pintu hati, bukan pintu rumah or pintu bilik. Yang tue bro xleh nak nolong.

Karang korang ingat bro nak ajar cara nak pecah masuk rumah or bilik anak dara [yang pintu hatinya dah tertutup].

Untuk membuka pintu hati yang telah ditutup, anda perlu mengetahui beberapa perkara. Dan anda juga perlu menguasai beberapa ilmu dalam usaha memecah masuk hati wanita tersebut.

Tip ini berkait rapat dengan kerjaya seorang tukang pecah pintu rumah

Anda perlu mengetahui;

Jenis Mangga & Kunci yang digunakan

Maksud bro di sini,

Punca kenapa pintu hatinya di tutup. Adakah kerna membenci jantan [jantan tau, bukan lelaki], atau kerna ada sejarah hitam terpahat di hatinya [siapa tahu kan huhu]

Jangan lupa, kena pastikan juga mangga & kuncinya tidak rosak. [meant tiada orang cuba membukanya secara paksa]

Anak kuncinya atau Peralatan membuka kunci.

Bila dh tahu jenis mangganya,

Baru anda boleh mencari anak kuncinya. Xpun peralatan [tools] untuk membuka kunci.

Ala, tang nie bro xleh nak ajar banyak2. Korang tengok la cam mane pakar bukak kunci membuka kunci. Jangan tiru pakar bukak kunci kereta orang. [if wat secara amal xpe, jangan wat kerna nak larikan kereta orang]

Maksud bro di sini,

Anda dah tahu punca kenapa pintu hatinya tertutup. Maka anda perlu mencari solution untuk membukanya. Pastikan anda tidak menggunakan paksaan untuk membukanya. Hati wanita kan sensitif. Ada je cara nak membukanya. Usaha tangga kejayaan.

Jangan pula anda berputus asa then menyebabkan pintu lagi tertutup rapat [sian kat orang lain, di atas kecuaian anda sendiri] dan tolong jangan bersifat kejam pada wanita tersebut mahupun oarang lain [alang-alang aku xdapat, jangan harap korang boleh dapat he..23x]

Cara membukanya.

Even kita dah ade kuncinya perlu ada cara untuk membuka.

Maksud bro disini adalah cara mengayat.

Besa la perempuan nie, mudah je nak dapatkan perhatian mahupun membuat mereka bersedia @ merelakan [erti kata lain bagi chance kat kite untuk cuba nasib, kalau betul caranya]

Dan anda perlu ingat nawaitu anda,

hanya untuk memiliki hati, bukannya perawan. Lelaki zaman sekarang nie pelik sikit. Sikit2 nak itu aje.

Berhati-hati dengan pintu yang hanya boleh dibuka dengan code.

Cam pintu keselamatan la, even dah leh bukak perlu ade authorize code baru boleh go through kan.

So pe2 pun anda perlu mintak izin dari empunya hati & juga empunya diri. Jangan lupa kepada mak bapak dorang. Baru diberkati hubungan & usaha anda selama ini.

Kalau boleh,

Dah dapat tue, jangan tunggu lama-lama. Langsungkan terus, dan jaga dia seperti anda menjaga maruah anda [melainkan anda tiada maruah] he..23x

He..23x bagus tul bro nie bagi tips ek. Bro baleh ajar je tapi xleh nak amalkan. Karang xpasal2 3-4x bro ajak datang kenduri bro.

Fikir2kan & jangan amalkan he..23x