You are here
Home > Uncategorized > Rahsia Perkahwinan Imuda

17,436,644 total views, 499 views today

Rahsia Perkahwinan Imuda

Pelakon, pelawak, pelukis tanah air kita Imuda @ Abdul Rahim Muda, 50, telah selamat diijabkabulkan dengan pasangannya Zabarina Hajar Mushadi Ali, 28, di Masjid Negeri Pulau Pinang.

Amboi huhuhu

Penyangak, Pengarut, Pelaris blog BroFramestone, 20-an sampai la nie x dapat penuhi kouta-kouta yang kosong

Apa kaitannya?

Memang tiada kaitan pun, cuma sakadar ingin berseloroh dengan korang. Sekurang-kurangnya tidak la bosan datang ke blog bro.

Jika korang perasan la kan, sejak dua menjak nie. Bro rajin update blog. Kekadang 2-3x sehari.

Ops, sekarang nie bro dah xmengamalkan sistem 1 hari satu entry seperti yang bro pernah gunakan sepanjang beberblog 2tahun kebelakangan ini. (setahun ade 365 entry tue)

So rajin2 la komen ek n belek-belek kot-kot ada yang korang termiss di blog bro nie.

Berbalik pada tajuk utama.

Rahsia Perkahwinan Imuda (bro copy paste dari komen bro sendir di blog MyJazmanie).

Rahsia Imuda dapat berkahwin lagi kerna namanya sendiri.

Asal-usul nama Imuda = I muda

So sampai bila-bila pun tetap I muda.. & bila muda sentisa, xkan xfaham2 lagi kot.

p/s- bro nampak je tua, tapi jiwa masih muda

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Rahsia Perkahwinan Imuda

    1. ops.. ye la ye la.. bro ngaku yang bro nie jiwa tua..

      tp sape tahu dalam 10-20 tahun lagi… mungkin jiwa bro lagi muda rumaja gitew

    1. kan bro pernah cakap.. nama itu doa kepada si empunya diri…

      ops nak caya udah.. ke nak test drive jiwa bro nie

    1. amboi epol huhuhu

      soalan.. bikin kontroversi nie huhuhu… err… tapi bro tetap nak jawab..

      yup bro muda lagi… ok next question plz

  1. didoakan semoga….PENYANGAK, PENGARUT, PELARIS BLOG BRO FRAMESTONE akan bertemu jodoh yg terbaik untuk dirinya…ameen

    Tahniah buat Imuda…moga kekal hingga ke syurga…ameen

    1. Amin jugak

      Thank ek Izzan huhuhu siapa la ek Penyangak, Pengarut, Pelaris blog BroFramestone… sampai la nie xpenuh2 kouta die

    2. itu la..kalau jumpa n kenal dia..tlg sampaikan pesan sy dgn nyanyi lagu nie…

      *jgn tunggu lama2..nanti lama2 dia diambil orang*

      n tanya dia…ada keinginan nak penuhkan kuota 4 ker…?

    1. He..23x ade-ade je zella nie… yup bro memang berjiwa muda… tue pasal sampai umur 40-an pun nmpk muda lagi huhuhu

      doa2kan la ek…

  2. Salam kenalan Bro, Setahu aku gabungan nama imuda ialah rahim disingkatkan ke im + uda jd imuda.. ini aku baca dr cerita dia dulu2.. sebb aku pun peminat dia lukisan dan lawak dia hehe..

Leave a Reply

Top