You are here
Home > Uncategorized > Gaji Oh Gaji

17,414,571 total views, 2,966 views today

Gaji Oh Gaji

Gaji Oh Gaji…

Bila mahu masuk ha…. Teman dah kering sgt nie… Xkan nak korek tabung amanah lagi kot..

Nak topup pun xde duit dah nie. Tahu2 je malam tadi dah tamat tempoh.

Dalam bank tinggal duit simpanan je.. Xnak la usik kan.. Karang ade anak dara kat luar sana yang merana lame beno menunggu..

Pe2 pun duit untuk hadiah contest mmg bro dah sediakan untuk u’ll.

Contest…??? Contest ape ek??

La.. korang xtau ke bro ade wat contest.

Moh la join… xrugi pun… Jumaat ini last untuk u’ll mencalonkan diri u’ll. So apa tunggu lagi.

Cara nak join contest bro leh usha di Panduan Contest 2009 BroFramestone

Syarat2 untuk join contest, bro dah edit sikit

  • Perlu wat 5 azam, satu karangan & slogan
  • link back ke blog bro pada entry tersebut
  • emailkan detail entry ke email bro.
  • Follow blog bro
  • letak link blog bro pada blog u’ll

Ok itu sahaja… xperlu nak daftar di laman forum….. Ajak rerakan join ek.. Lagi ramai yang join, mana tahu terbuka pintu hati bro untuk menyediakan banyak hadiah.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Gaji Oh Gaji

  1. Muahahha~
    dah lain dia punya syarat~
    cam bleh je~
    tajuk sendiri kan?
    kan?
    kan?

    syarat dah len sikit…. tp tajuk tetap xleh ditukar harap maklum.. cepat la zara join… cepat2 huhuhu

  2. Bro.. Meh sini meh saye blanje makan.. Makan angin.. Hahaha.. ;p

    Anak dara kat luar lama mnunggu? Ke anak2 dara? Haha.. Kata 3 lagi ruang yg tak laku kan.. Hehe.. ;p

    ~ eh.. ade prubahan pd contest yek.. huuhuu..

    waduh.. ade ke patut suruh bro makan angin huhu… mahu termuntah2 angin la nampknya huhuhu

    he…23x xdpt anak dara pun xpe… jnda ke or orang yang betul2 dalam masalah.. baru berpahala mengisi kauta huhu

    yup ade perubahan pada contest.. moh la join… ade masa lagi sampai jumaat nie….

  3. next wk aku gaji..tp this week nak g bercutiu kat langkawi..habiusla duit den dok shoping kat cn.huhu

    tgk tue..saje je bikin bro jeles… belanje bro leh x

  4. hehe..sabauu je la yerr bro…jumaat ni da nak gaji da..heee…teringin nak jenjalan nih tp xde duit..huhu

    he…23x teu la pasal.. bro nie just staff contract je..patut 9 @ 10 gaji dah masuk dah huhuhu…. belanej bro leh x he..23x

  5. mengeluh pasal gaji tapi sempat buat contest berhadiah..kira okey ler tu.. ujung tahun banyak godaan yang akan melesap kan gaji pada kadar yg lebih cepat.. jom sama2 hati2 hehehehe..

    duit untuk hadiah contets mmg dah ade lame dah.. cuma pening gaji xmasuk2 lagi… nk byr bil itu ini.. minayk kete lagi..mamam lg

Leave a Reply

Top