July 14, 2024

Dining With The Queens: Legumes “Nyonya” Mother’s Day Buffet

LEGUMES Dining With The Queens

Sempena Hari Ibu, jenama katering Malaysia – Legumes memperkenalkan masakan dan hidangan Dining With The Queens, makan malam bufet 3 hari didedikasikan untuk menghormati ibu di Fun Fun Event Space, Puchong.

Pada majlis yang sama,

Ketua Pegawai Eksekutif & pengasas bersama Legumes Cik Siow Miqi dan Pengarah Jualan Encik Earon Teh. Miqi berkongsi kisah sejarah Legumes, dan evolusinya menjadi jenama katering yang terkenal.

Merka juga berkongsi tentang inspirasi mereka untuk acara bufet Hari Ibu bagi tahun ini.

Encik Earon Teh kemudiannya menggariskan rangkaian perkhidmatan semasa Legumes dan projek yang akan datang, termasuk rancangan untuk memenuhi keperluan universiti dan institusi tempatan juga rangkaian baru “Mini Buffet” Legumes yang memenuhi fungsi yang lebih kecil dan lebih santai dan peribadi.

Beliau juga memperkenalkan logo baharu jenama dan aset jenama yang akan mencerminkan usaha niaga baharu mereka.

Acara ini turut menyerlahkan Showcase “katering drop off” serta Bufet Tematik: Moonlight Oriental. Bufet tematik lain seperti tema “Great Gastby” dan “Sunshine” juga boleh didapati dalam Legumes.

Para tetamu dapat mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti, termasuk bakul bunga DIY untuk ibu, dan permainan carian perkataan yang berkaitan dengan acara Hari Ibu.

Terdapat juga gerai foto di mana tetamu boleh merakam detik-detik menyeronokkan, serta peraduan media sosial untuk berkongsi gambar yang diambil semasa acara itu untuk memenangi hadiah-hadiah hebat.

vegetable box hamper LEGUMES cooler bag

Beberapa tetamu dapat membawa pulang hadiah termasuk hamper kotak sayur yang disertakan dalam beg penyejuk LEGUMES yang cantik, dan tiga pemenang bertuah telah diberikan tiket untuk 3 orang ke bufet Makan Malam Hari Ibu Dining With The Queens.

Dining With The Queens

Bufet Makan Malam Hari Ibu Dining With The Queens berlangsung dari 10 hingga 12 Mei, di Fun Fun Event Space.

Para tetamu dapat memilih daripada pelbagai hidangan bertema Nyonya yang menarik daripada ayam hingga makanan laut, dengan pembuka selera dan pencuci mulut. Tiket berharga RM168 seorang dewasa dan RM88 untuk umur 4 hingga 12 tahun. Makan percuma untuk kanak-kanak berumur 3 tahun ke bawah.

Selain meraikan ibu, pengunjung juga akan menyumbang kepada tujuan mulia, dengan kutipan akan disalurkan kepada Persatuan Kanser Kebangsaan Malaysia (NCSM). Setiap sesi makan malam bufet juga menampilkan permainan dan hadiah, menambahkan sentuhan keseronokan dan kejutan untuk ibu yang hadir.

Untuk maklumat lanjut tentang perkhidmatan dan inisiatif Legume, sila layari https://www.legumes.com.my/

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *