April 19, 2021

Menangi Percutian ke Korea Selatan Dengan Berbelanja Minimum RM250 di Go Shop

Go Shop Contest - Seoul
Berbelanja di Go Shop serendah RM250 dalam 1 resit.

Anda bukan sahaja akan mendapat mata ganjaran tambahan Go Shop Club Points, bahkan berpeluang memenangi percutian ke Korea Selatan melalui peraduan Go Shop Go Korea!

Tiga pelanggan Go Shop yang bertuah akan menikmati percutian ke tiga kota metropolitan Korea Selatan – Seoul, Busan dan Jejudo.

Lengkapkan senarai mesti dikunjungi oleh setiap pelancong di Seoul dengan menyaksikan upacara Pertukaran Pengawal di Istana Gyeongbokgung. Saksikan keindahan Pantai Haeundae yang jernih dan nikmati hari di Busan.

Berehat dan hilangkan tekanan dengan menghirup udara segar dan mendaki gunung di Hallasan National Park di Jeju.

Go Shop Contest - Jejudo

Contest Go Shop - Busan

Hadiah utama percutian ke Seoul bernilai RM10,000, manakala hadiah kedua ke Busan bernilai RM8,000 dan hadiah ketiga ke Jejudo bernilai RM5,000.

Hadiah-hadiah ini merangkumi penerbangan pergi balik, tempat tinggal dan pengangkutan di lapangan terbang untuk para pemenang sahaja.

Peraduan Go Shop Go Korea!

Go Shop Go KoreaPelanggan Go Shop boleh mengambil bahagian di dalam peraduan Go Shop Go Korea dengan perbelanjaan minimum RM250 dalam satu resit melalui aplikasi mudah alih atau pelayar web mudah alih Go Shop untuk melayakkan mereka menyertai peraduan Facebook ini dari 1 hingga 31 Januari 2017.

Anda hanya perlu mencari jongkong emas yang tersembunyi di dalam Studio Go Shop melalui foto 360 di laman Facebook Go Shop: Shop at Go Shop. Peserta perlu memberikan jawapan mereka dan melengkapkan slogan untuk berpeluang memenangi salah satu percutian ke Korea Selatan.

ntuk terma dan syarat atau maklumat lanjut mengenai peraduan Go Shop Go Korea, layari www.goshop.com.my.

Selain itu, pelanggan Go Shop juga boleh mengumpul ganjaran ‘angpow’ sehingga 88 Club Points bagi pembelian mereka semasa waktu istimewa melalui aplikasi mudah alih atau pelayar web mudah alih Go Shop dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM250 dalam satu pesanan.

Ini bermakna pelanggan boleh mendapat sehingga 35 peratus daripada nilai pembelian berbanding dua peratus semasa pembelian biasa atau jika mereka tidak memesan daripada aplikasi mudah alih. Mata yang diperoleh boleh dilihat di akaun pelanggan Go Shop di laman web Go Shop.

Mata ini boleh dikumpul dan ditebus dalam masa setahun dari tarikh penerimaan mata, tertakluk kepada terma dan syarat. Dari sekarang hingga 31 Januari, pelanggan juga boleh mendapat mata ganjaran tambahan melalui aplikasi mudah alih atau pelayar web mudah alih untuk meningkatkan peluang untuk menebus barangan Go Shop kegemaran mereka!

Tawaran menarik Go Shop ini memberi rakyat Malaysia lebih sebab untuk menantikan Tahun Ayam yang bertuah, dan peluang untuk merasai pengalaman gaya hidup Korea Selatan yang cukup bergaya dari fesyen yang hebat hinggalah makanan yang lazat.

Layari www.goshop.com.my untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai promosi dan tawaran Go Shop Go Korea oleh Go Shop. Tertakluk kepada Terma dan Syarat.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *