October 25, 2020

Ben Ashaari Menang LG CINEMA 3D Smart TV

Ben Ashaari Menang LG CINEMA 3D Smart TV
Tahniah Bro ucapan kepada rakan blogger Ben Ashaari yang telah memenangi sebuah LG CINEMA 3D Smart TV dari LG Malaysia.

Nampak gaya percubaan Bro dan rakan-rakan blogger yang lain gagal untuk kali ini.

Insya’lah ada rezeki, kita cuba lagi. Jika ada event yang best-best untuk blogger, Bro akan invite korang untuk turut serta.

Caranya? Sentiasa alert dengan jemputan di wall facebook Broframestone. Bro selalu jemput rakan-rakan blogger untuk menyertai event blogger, event amal, projek berbayar (advertorial) dan juga menonton wayang.

Jangan lupa add tau. Kalau malu, follow je dekat facebook tue. Tapi kalau malu bertegur, macam mana nak ajak join mana-mana event kan.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

16 thoughts on “Ben Ashaari Menang LG CINEMA 3D Smart TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *