October 25, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

27 thoughts on “Cipta Akaun Facebook Palsu Memerangkap Gadis

  1. kasanova cyber suka guna modus operandi begini, jual muka org lain pastu ayat2 skit sampai mangsa tertipu..
    semoga kita tidak dijadikan pemangsa yang tidak bersalah.

  2. sepanjang aku berblogger ni, bro kali kedua selepasa Abg Ben Ashaari.. Apa la motif diorang letak gambar fake tu.. menjatuhkan bro je sebenarnya tu.. hope si pelaku cepat insaf dan lebih baik meminta maaf dengan bro sendiri..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *